Viña Mercedes Pinot Noir
Viña Mercedes Pinot Noir

Let tilgængelig Pinot Noir fra Spanien.


Her får du en mild og delikat "hverdagspleaser", som er syrefattig og meget tilgængelig. En herlig vin at have liggende i vinreolen, til de uhøjtidelige stunder.

Vinens karakter:

Farven er rubinrød og duften er fyldig og krydret. I smagen findes skovbær, ristet toast og animalske noter der minder om stald. Elegant og feminin vin der nydes bedst ved 15-16 grader.

Hvad er vinen velegnet til?

Virkelig god til lyst fjerkræ og milde oste.

Sådan er vinen fremstillet:

Denne vin – som er lavet på 100% Pinot Noir, er velsmagende, let tilgængelig og syrefattig. I sig selv smager Pinot Noir-druen ikke af særlig meget. Faktisk hævder nogle, at Pinot Noir slet ikke smager af noget – og netop derfor er den, den perfekte eksponent for at repræsentere sit terroir, altså jordbund og mikroklima.

Om producenten:

Historien om, Bodegas Fernando Castro, går helt tilbage til 1850. Vingården ligger i Valdepeñas, lidt syd for det centrale Spanien. I dette område varierer klimaet utroligt meget på årsbasis. Højeste temperaturer når op over 40 grader og laveste temperaturer går helt ned til minus 10 grader! Jorden her er meget sand-, ler-, og kalkholdig, hvilket gør den perfekt til vindyrkning.

Vis mere
Vis mindre

Viña Mercedes Pinot Noir

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %13%
LandSpanien
OmrådeValdepeñas
VinhusBodegas Fernando Castro
DruerPinot Noir
SmagsretningTør
Frisk
Mild
Velegnet tilAperitif/uden mad
Allround
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531209
Andre har også købt
Señorio de los Llanos Reserva
Cape Tranquility
Cape Tranquility
Fra 45,00
Primitivo/Zinfandel