Varen er udgået :-(

Du har søgt på en vin som vi desværre ikke sælger mere. Den er udgået af vores sortiment og kommer ikke på lager igen.

Vi indbyder dig derfor til at tage et kig på vores webshop i håbet om at du bliver fristet til noget andet. Du får her nogle gode anbefalinger med på vejen:
Chevalier de Caylus Chardonnay
Chardonnay som den skal smage: Fyldig, nærmest olieret, og med masser af frisk frugt, som mango, abrikos og passionsfrugt.
 
Vinen kommer fra Languedoc, men stilen kan godt minde om Bourgogne, da den har en herlig balance mellem frugt, fylde og mineralitet.

Alsace Illegal Riesling/Pinot Gris
Spændende nyhed fra vores venner i Alsace! Riesling kommer med friskhed i form af citrus og hvide blomster, og Pinot Gris bidrager med frugt og krydderi, der leder tankerne hen på gule blommer og kvæde.
 
Vinen er tør og meget alsidig. Prøv den f.eks. til sommersalater eller kylling fra grillen.

Ekstra Bladet - 5 STJERNER og UGENS BEDSTE KØB 

Réserve Pierre Costières de Nîmes
I den sydligste del af Rhône mellem byen Nîmes og det vestlige Rhône-delta, finder man Costières de Nîmes. Som en af de ældste vinregioner i Europa og leverandør til selveste Palais du Papes i Avignon fik området AOC-status i 2004.
 
Du får rigtig meget for dine penge i denne vin - den smager forrygende og kan nydes af de fleste - og til det meste.

Lebrioni Governo
Vinen er til dig der elsker en vin med fylde, fedme, friskhed og kompleksitet. Den byder på en fantastisk smagspalet af især kirsebær, brombær, chokolade og urter. Vinen er koncentreret, harmonisk og tilpas krydret. Til sidst byder vinen på en lang, behagelig og meget afrundet eftersmag.
 
Vinen vil være fremragende til oksekød, pastaretter og smagfulde oste.

Prosecco Bio
Prosecco i topkvalitet! Bløde skummende bobler og frisk æble i duften. Vinen er frisk, ren og tør med lækker smag af æblefrugtkød.
 
Perfekt til aperitif og hygge.