Varen er udgået :-(

Du har søgt på en vin som vi desværre ikke sælger mere. Den er udgået af vores sortiment og kommer ikke på lager igen.


Vi indbyder dig derfor til at tage et kig på vores webshop i håbet om at du bliver fristet til noget andet. Du får her nogle gode anbefalinger med på vejen:
Schloss Bockfliess Hauchzart
Hauchzart betyder ”florlet” på dansk. Og det er lige præcis hvad denne vin er. Stadig har den karakter og smag, men på en utrolig elegant facon. Den lave alkoholprocent opnår man ved at høste druerne tidligere end normalt.

Saronsberg Provenance Earth in Motion
Smagen af sommer! Ren og frisk vin med saftig frugt og lang eftersmag – helt oplagt som hyggevin eller til fisk, skaldyr og kylling.

Domaine Terrebonne Rosé
Læskende rosévin fra Provence! Saftige frugter – især fersken, præger både duft og smag. Det er en super skøn vin, som du vil kunne nyde som hyggevin, men også til det lette sommerkøkken.

Saint Desirat Syrah
Forrygende rødvin med pondus nok til at kunne klare ethvert stykke kød fra grillen. Den har en lækker, saftig frugt, og så er den tilpas krydret. Et formidabelt køb til prisen!

Primitivo di Manduria
Solmoden, masser af frugt, og lige til at gå til. I Syditalien laves de bedste Primitivo-vine, og det er man ikke i tvivl om efter at have smagt denne herlige vin.