Tyskland/Østrig
Tyskland/Østrig
Et brag af en smagekasse med vine fra Tyskland og Østrig – tør du?? Overlad det blot til os – så er du sikret seks fantastiske smagsoplevelser OG et kanontilbud. Kvaliteten på vinene fra de to lande er steget eksplosivt de seneste 5-10 år og vi vil så gerne give dig muligheden for at smage og vurdere dem selv. Derfor har vi lavet en ekstra stærk pris – på fire forrygende hvidvine og to hamrende gode rødvine.

God fornøjelse!

Smagekassen indeholder:Gemischter Satz – Weingut Pfaffl - Østrig
Gemischter Satz betyder at vinen er lavet på druer fra en enkelt vinmark, hvor der vokser mange forskellige druesorter. En østrigsk tradition, der bør fortsætte - især når vinen smager som denne gør!

Vinen er i både duft og smag kraftfuldt krydret. Skøn vin til salat, fiskeretter med kant og frokostanretninger.

St. Laurent – Weingut Pfaffl - Østrig
Druen, St. Laurent, er en gammel sort, som i dag stort set kun ses i Østrig. Vinen er utrolig blød og velsmagende, og så byder den på stor kompleksitet. Den egner sig rigtig godt til mellemfyldige retter. Eksempelvis en Wienerschnitzel mit gemüse vil være oplagt - for nu at blive i den østrigske terminologi.

Breuers Handwerk – Stefan Breuer - Tyskland
Charmerende hvidvin fra det sydtyske: Et interessant og anderledes blend af druerne Riesling, Silvaner og Bacchus, gør denne vin til en spændende og vanedannende oplevelse.

Super lækker hvidvin!

Two Faces Cuvée Rot – Stefan Breuer - Tyskland
Her har vinmageren lavet en utrolig spændende blanding af Spätburgunder, Frühburgunder og så en lille mængde St. Laurent og Merlot. Det giver tilsammen en fantastisk smagsoplevelse i den komplekse og raffinerede stil. Vinen vil være et fremragende valg til kalv, gris og modne oste.

TIP! Hælder du vinen på karaffel en halv times tid, så får den rigtig lov til at udfolde sig.

Riesling Trocken – Gebr. Ludwig - Tyskland
En sprød og venlig Mosel-vin fuld af frugt og velintegreret sødme og syre. En rigtig ”darling”, der vil behage dig som er glad for tysk Riesling. I smagen er den fyldig og tør med frisk smag af citrus og grape.

Meget velegnet til orientalsk krydrede retter, fisk eller kylling.

Riesling Feinherb – Gebr. Ludwig - Tyskland
Et pragteksemplar på, hvordan den særlige feinherb-kategori skal fortolkes: Vinen har hverken den sødme, som normalt forbindes med en spätlese, eller den tørhed, som en trocken besidder. Ganske enkelt perfekt afbalanceret.

Den er rigtig lækker til spicy mad, stegt fisk og sushi – og genial som hyggevin!
Vis mere
Vis mindre

Tyskland/Østrig

Før 756,00
595,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Flaskestørrelse6 x 75 cl.
TypeMix-kasse
Smagekasse
Læs pdf-folderTyskland/Østrig
VarenummerSK0099
Mest sete varer
Andre har også købt
6 elegante vine
6 elegante vine
Før 876,00
599,00
Gorukassen
Gorukassen
Før 747,00
575,00
En Verden af Hvidvin
En Verden af Hvidvin
Før 774,00
595,00