Silvia Cellars Three Barrels Blend
Silvia Cellars Three Barrels Blend
Antonio Silvia laver først tre separate vine på henholdsvis Zinfandel, Syrah og Cabernet Sauvignon. Så tager han lige dele af hver vin, blender dem og frembringer et spændende og yderst velsmagende resultat.  
Kombinationen af klassisk amerikansk Zinfandel blandet med den robuste og let krydrede Syrah og den tunge mørke frugtbombe Cabernet Sauvignon, går her op i en højere enhed.

Vinen dufter af mørke bær, efterfulgt af rig frugt, med en lang og struktureret finish. I smagen er der aromaer af blåbær, ribs, støvet jord og mineralske nuancer. Drik gerne vinen til oksekød, gryderetter og kød fra grillen.

Silvia Cellars:

Silvia Cellars er en familieejet vingård, med Antonio Silvia i spidsen. Inspirationen kommer fra Antonios hjemland, Italien, og kombinationen af traditionelle vindyrknings metoder og det californiske klima, har defineret missionen: produktion af højkvalitetsvine i begrænsede mængder, fra Californiens bedste vinmarker - til fornuftige priser. Silvia Cellars ejer selv vinmarker, men køber også druer fra cirka 10 forskellige vinavlere - som alle er anerkendte for deres ekspertise og kontinuerlige kvalitet.
Vis mere
Vis mindre

Silvia Cellars Three Barrels Blend

   På lager
Antal
TypeRødvin
Alc %15%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusSilvia Cellars
Årgang2014
DruerCabernet Sauvignon
Syrah
Zinfandel
SmagsretningFyldig
Krydret
Tør
Velegnet tilSimre/gryderetter
Bøffer
Kød fra grillen
Steg af okse
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00531463
Mest sete varer
Château Laussac
Château Laussac Fra 59,00
Edizione
Edizione Fra 200,00
Rosé-Kassen
Rosé-Kassen Før 622,00
450,00
Alsace
Alsace Før 914,00
699,00
Sommerkassen
Sommerkassen Før 752,00
499,00
Andre har også købt
Silvia Cellars Chardonnay
Silvia Cellars Zinfandel
Charles & Charles Zinfandel