Teeling Small Batch
Teeling Small Batch

Flagskibet fra Teeling.  • En af Irlands bedste blended whiskeys.

  • Ekstra fadlagring på romfade for at give en ekstra fyldig og blød smag.

  • Duften bærer præg af vanilje og krydderier, med en sødmefuld, rom-lignende note.

  • Smagen er blød, afbalanceret og krydret med noter af havre, tørrede pærer og mandel. Kombinationen af den højere alkoholprocent og rom-finishen giver smagen fylde og intensitet.

  • Bør nydes rent, men brillerer også i simple cocktails, som eksempelvis en Old Fashioned.Den smagfulde whiskey kommer fra 3 skinnende pot stills, som er opkaldt efter Jack Teelings 3 døtre. 25% af produktionen dedikeres til whiskey af eksperimenterende art, hvilket gør Teeling til ét af de mest spændende destillerier at holde øje med i fremtiden.

Teeling-familien har lavet irsk whiskey siden 1782, da Walter Teeling åbnede sit whiskeydestilleri på Marrowbone Lane i Dublin. Dublin har traditionelt været hjertet af Irlands whiskeyproduktion.

Historien om Irlands whiskeyproduktion er utrolig spændende og dramatisk og hænger i høj grad sammen med landets samhørsforhold til England på godt og ondt. Hele 37 destillerier havde røg i skorstenene i starten af det 20. århundrede, men ét efter ét lukkede destillerierne og siden 1976 har der ikke været destilleret whiskey i Dublin - indtil nu!

The Teeling Whiskey Distillery er det første nyåbnede destilleri i Dublin i over 125 år og Teeling-familien ser det som sin mission at bringe destillationskunsten tilbage til hjertet af Dublin!
Vis mere
Vis mindre

Teeling Small Batch

299,00
   På lager
Antal
Alc %46%
TypeWhisky
LandIrland
Flaskestørrelse70 cl.
VarenummerP80500302
Andre har også købt
Ron de Jeremy XO
Rum Malecon Rare Proof
Rum Malecon Rare Proof
Før 499,00
399,00
Papa's Pilar 24 års Solera