Schloss Bockfliess Riesling
Schloss Bockfliess Riesling

Super frisk Riesling fra Østrig!


KÅRET TIL ØSTRIGS BEDSTE VINGÅRD - FOR 4. ÅR I TRÆK!
KÅRET TIL EUROPAS BEDSTE VINGÅRD 2016, AF WINE ENTHUSIAST!

Fra vores østrigske leverandør har vi netop fået denne spændende Riesling hjem. Masser af fersken og et forfriskende strejf af citrus. Virkelig lækker!

Vinens karakter:

Flot gyldengul farve og lækker smag af især modne abrikoser, fersken og citrusfrugter. Hertil kommer en skøn mineralitet, som er typisk for Riesling-druen. Strukturen er tør og frisk, og vinen har en smukt integreret frugt. Eftersmagen er saftig og har en tilpas længde.

Hvad er vinen velegnet til?

Denne Riesling vil være en vidunderlig ledsager til  fisk- og skaldyrsretter, vegetarisk mad, samt kylling og hurtige salater.

Serveringstemperatur cirka 10-12 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på Riesling, og druerne kommer fra cirka 30 år gamle vinstokke.

Om producenten:

Bag Schloss Bockfliess-vinene står ingen ringere, end den meget respekterede Pfaffl-familie. Her er der tale om et ægte familieforetagende – en familie der virkelig samles, og ikke kun ved julemiddagen. Alle påtager sig en bestemt rolle og nyder at opfylde den.

Roman Josef Pfaffl er ansvarlig for vinene og har ordet i kælderen. Hans far Roman anvender sin erfaring og intuition i vinmarkerne. Søster Heidemarie tager ansvaret for markedsføring og salg. Og mor Adelheid gør vingården til et muntert sted, tager sig af gæster og ser efter den næste generation i familien.

Roman og Adelheid Pfaffl startede deres lille vingård med under én hektar vinmarker for cirka 40 år siden, og i dag råder Pfaffl over imponerende 110 hektar vinmarker. Fordelingen af vinstokke på så mange forskellige marker i forskellige områder giver stor forskel i jordbunden og mikroklimaet, som Pfaffl forstår at udnytte til deres fordel. Der findes kun få andre vinproducenter, der formår at bringe hver enkelt marks karakteristika frem i vinen, som Pfaffl gør. Pfaffls vine spænder fra let og legende til kraftig og koncentreret.

Vis mere
Vis mindre

Schloss Bockfliess Riesling

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandØstrig
VinhusSchloss Bockfliess
Årgang2020
DruerRiesling
SmagsretningFrugtig
Tør
Frisk
Elegant
Velegnet tilSkaldyr
Fisk
Salater
Kylling
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
Se video
VarenummerT00631303
Mest sete varer
Andre har også købt
Château de Fabregues
Schloss Bockfliess Gemischter Satz
Jubilæumskassen
Jubilæumskassen
Før 806,00
550,00