Ron Millonario Solera 15
Ron Millonario Solera 15
Ron Millonario Solera 15  - Reserva Especial

Vi har fået bag etiketten oversat, og den lyder som følger:
"Dens smag og aroma er frugten af vor jords guddommelige godhed, den jord som engang blev beboet og forarbejdet af vores forfædre; Inkaerne. Den er frugten af solens lune stråler, som med hvert et kærtegn, på forunderlig vis, får sukkerrøret til at gro og giver det den styrke, kraft og smag der kun kan nydes i vores rom. Den er frugten af det engagement som de hænder der forarbejder den giver, fra sukkerrøret sås til den dedikerede forarbejdning i eksperternes hænder; en proces der hele vejen sikrer en høj kvalitet."

Millonario Solera 15 Reserva Especial er lavet af en blanding af sukkerrørshonning og -melasse, omhyggeligt udvalgt og bearbejdet gennem hele gærings-, destillations og forædlingsprocessen, i en kombination af oprindelige og nye teknikker, som kombinerer kunst, videnskab og tradition i denne harmoniske rom. Dens udvalgte aroma og smag er resultatet af en minutiøs kontrol med rommens ældningsproces i egetræsfade, hvilket kombineret med iblanding af ædel-rom med årene sikrer en forøget kvalitet.

Ron Millonario Solera 15 Reserva Especial; opdag rommens sande magi.Næse: Brun farin, brændte mandler, vanille, fad, rosin og mørk chokolade.

Smag: Formfuldendt rom sødme, nuanceret og afvekslende. Krydderier, karamelliseret sukker i flot balance. Denne rom får du lyst til at drikke mere af.

Eftersmag: Lang eftersmag, masser af søde og krydrede nuancer. Behagelig afrundet og kompleks. En dram til luksus og fornøjelse.


Vis mere
Vis mindre

Ron Millonario Solera 15

399,00
   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
VinhusPeru
Årgang15 års
Flaskestørrelse70 cl.
VarenummerP81191001