Spiced rom fra Barbados
Bumbu er en lækker sød "spiced" rom fra Barbados, som er lagret op til 15 år. Der er godt med sødme i rommen, hvilket især gør den perfekt til hygge på de kolde aftener.
Rommens karakter:
Duften er spændende med toner af banan, karamelsauce, vanilje og mandler. Især banan opdages også i smagen, hvor den suppleres fint af chokolade, mandel og lette noter af kokosmælk. Eftersmagen er langvarig, dvælende og cremet med strejf af kanel og muskatnød.
Hvad er den velegnet til?
Nydes bedst som en "voksendessert", efter et godt måltid mad. Kan også bruges i cocktails, men husk at være opmærksom på den markante sødme.
Sådan er Bumbu fremstillet:
Rommen er lavet med sukkerrør fra hele Latinamerika: Barbados, Belize, Brasilien, Costa Rica, Den Dominikanske Republik, El Salvador, Guyana og Honduras. Sukkerrørene fragtes til det vestindiske romdestilleri på Barbados, hvor den destilleres og lagres på Kentucky-bourbonfade i op til 15 år.