Plantation 3 stars White Rum
Plantation 3 stars White Rum

Genial rom til Daiquiri og Mojito!


I duften opdages vanilje, banan og nelliker. Smagen er let sødlig med præg af tropisk frugt og let græssede noter. Det er en essentiel rom i barskabet og fuldstændig genial i Daiquiris og Mojitos!

Se her hvordan du laver en super skøn Daiquiri:


Og her kan du se hvordan du skal lave en klassisk Mojito:


Plantation 3 Stars er en blanding af rom fra 3 af ”stjernerne” i den caribiske romproduktion: Barbados, Trinidad og Jamaica – og deraf navnet. Blandingen består af ulagret Barbados-rom, 2-3 år gammel Trinidad-rom, ulagret Jamaica-rom og et touch af 10 år gammel Jamaica-rom, som giver en dybde i smagen man normalt sjældent finder i ”cocktailrom”.

Maison Ferrand, anført af spiritus-guruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Under paraplyen findes blandt andet Pierre Ferrand Cognac, Plantation Rum og Citadelle Gin, rom under mærket Kaniché og cognac under navnet Claude Chatelier. Desuden produceres en række luksuslikører, hvoraf især deres curaçao har vakt begejstring i cocktailbarer verden over. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en urokkelig dedikation til kvalitet.

Maison Ferrand blev skabt med én mission: at bevare Frankrigs gastronomiske skatte. Alexandre har gjort en dyd ud af at ånde liv i gamle og for længst glemte traditioner, og den evigt lærelystne franskmand er blandt andet kendt for at opstøve og opkøbe gamle arkiver fra konkursramte huse, for at lære mere om fortidens produktionsmetoder. Men hos Ferrand forstår man også værdien af fornyelse, og i dag værdsættes innovation lige så højt som tradition. Dette ses tydeligt i mærket Citadelle Gin. At få lov til at destillere gin i Cognac krævede nemlig fem års bureaukratisk kamp mod områdets stædige spiritusgiganter.

Sidenhen har foretagendet bredt sig ud over Frankrigs landegrænser, og i dag er Ferrand måske mest kendt for sin serie af rom. Under navnet Plantation opkøber Alexandre rom fra mange forskellige lande i Caribien og efterlagrer dem i Frankrig på cognac-fade. I serien findes rom til både begynderen og kenderen, til både daiquirien og Glencairn-glasset. Firmaet købte i 2017 Barbados-destilleriet West Indies Rum Distillery, og har nu altså også egen romproduktion helt fra bunden.Vis mere
Vis mindre

Plantation 3 stars White Rum

189,00
   På lager
Antal
TypeRom
Alc %41,2%
Alder3 år
LandCaribien
Producent Maison Ferrand
Velegnet til Drinks & cocktails
Flaskestørrelse70 cl
VarenummerP80500218
Mest sete varer
Andre har også købt
Eau de Vie - Kirsch
Poire Williams
Chevalier de Caylus Chardonnay