Porca de Murça Tinto
Porca de Murça Tinto
En yderst velsmagende rødvin med masser af frugtsmag og krydderi i flot balance.

Vinen er fremragende nu, og vil holde niveauet i de næste 3 år. Masser af god moden frugt og mørke bær, og en let tannin som giver vinen modspil.

En vin i den kvalitet og til den pris bliver desværre nok hurtigt udsolgt, så en anbefaling herfra - skynd dig at købe et par kasser.

Før EF afstemningen i 1972 var 25% af vinsalget i Danmark fra Portugal. Det bliver det måske aldrig mere - men det er synd for Portugal laver rigtig mange gode vine - herunder denne rødvin.

Området Douro ligger i det nordlige Portugal. Der produceres årligt 1,5 million  flasker af denne rødvin. Vinen er en af de bedst sælgende rødvine fra Douro dalen og er altid den mest anbefalede rødvin til hverdagsbrug.

Druer er Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz og Tinta Barroca.

Farve : Granatrød.

Bouquet : Frisk frugtig aroma med masser af kirsebær og noter af rød frugt.

Smag: Smagen følger bouqueten med en blød frugtsmag med kirsebærnoter efterfulgt af en fin forfriskende syre i eftersmagen. En strejf af peber og kanel og ender i en meget afbalanceret herlig eftersmag.  

Serveringstemperatur 16-18° - gerne i store rødvinsglas. 

Passer fint sammen med pasta, pizza, kylling og gryderetter.

Seneste årgang fik disse ord med på vejen:  
5 ud af 5 stjerner på VinAvisen.dk: "En ret let rødvin med en frisk og frugtagtig smag med noter af kirsebær og blommer. Dertil en god krydring og en lang eftersmag. En meget anvendelig vin, der er nem at drikke."


Vis mere
Vis mindre

Porca de Murça Tinto

   På lager
Antal
Alc %13%
LandPortugal
OmrådeDouro
VinhusReal Companhia Velha
Årgang2018
SmagsretningFrugtig
Krydret
Mild
Velegnet tilAperitif/uden mad
Allround
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531289