Pommard Petit Clos Monopole
Pommard Petit Clos Monopole
I farven er denne Pommard  Monopole dyb mørke lilla og duften har noter af sorte frugter og frisk eg. Komplekse, elegante og udtryksfulde aromaer. Smagen byder på frisk blid frugt af brombær og stikkelsbær. En meget velstruktureret, velafbalanceret og elegant vin med silkebløde tanniner.


Château de Santenay
Et Grand Cru slot i Bourgogne

Med 98 hektar vinmarker i forskellige parceller på Côte d'Or og Côte Chalonnaise, er Château de Santenay en af ​​de største ejendomme i Grande Bourgogne. Forskelligheden af ​​disse "klimaer" gør at slottet kan producere en bred vifte af vine, hvis karakter afslører de forskellige nuancer af Bourgognes druesorter.

Samtidig med at karakteren af ​​jorden er den afgørende egenskab ved terroir, er vinbonden en afgørende faktor for produktionen af vinen: Dette afspejles i vinmarkerne gennem valget af, og brugen af nye teknikker: fra beskæring, høst, fremstilling og modningen af vinene.

Med respekt for klimaet og de særlige karakteristika begyndte Château de Santenay i 2000 en omlægning af deres vinmarker til et bæredygtigt landbrug. Dette resulterede i at slottet i 2004 opnåede certificeringerne "Qualité France" og "Terra Citis" som skal overholdes.

Denne forpligtelse til et bæredygtigt landbrug, er fulgt op af omhyggelig pleje af kvaliteten på ​​druerne. Der gøres alt for at bevare udtrykket i alle deres vine. For eksempel ved at kontrollere udbyttet og ved at høste ved optimal modenhed.

Om druerne er fra Pommard, Aloxe-Corton, Saint-Aubin, En Vesvau eller Mercurey, bestræber Château de Santenay sig på at levere en trofast, respektfuld fortolkning af terroir i sine vine.

Vis mere
Vis mindre

Pommard Petit Clos Monopole

399,00
   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
VinhusChâteau de Santenay
Årgang2015
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00331015
Mest sete varer
Andre har også købt
Roger Perrin Côtes du Rhône Fruité
Cuvée Niels Oscar
Cuvée Niels Oscar
Fra 85,00
Beaujolais AOC
Beaujolais AOC
Fra 65,00