Muscadet Grand Chène
Muscadet Grand Chène
Charmerende og livlig hvidvin, frugtrig, blomstrende og mineralsk med masser af citrus og æble. Vinen har et friskt og saftigt udtryk.

Flaskehalsen.nu - 5 stjerner, juni 2021:
"Loire-dalen er stor og spreder sig over meget mere end Sancerre og mit favoritområde Pouilly-Fumé. Her er vi endnu længere vestpå – men med en druesort, der har navn fra Bourgogne, der ligger mod øst. Forvirret? Fair nok, men så bare glem alle detaljerne og nyd denne dejlige, fyldige relativt tørre og sommerprægede hvidvin, der har en fin kombination af blide flader og behagelig syre – til en endnu mere behagelig pris."

Nyd den gerne ved cirka 7-8 grader til "alt godt fra havet" eller lettere sommerretter.

Muscadet ligger i Loire-distriktet i det nordvestlige Frankrig, nærmere bestemt i dets vestligste del, hvor Loire-floden munder ud i Atlanterhavet. Området er kendt som Pays Nantais efter hovedbyen Nantes. Sydøst for den ligger områdets største og mest kendte appellation: Muscadet Sèvre-et-Maine.

Vinene fra Muscadet befinder sig stilistisk i den lette ende af skalaen. Det er tørre hvidvine med en mild citrussmag og et let salt præg – to smage med direkte associationer til det klassiske match: Østers.
Vis mere
Vis mindre

Muscadet Grand Chène

   På lager
Antal
Alc %12%
LandFrankrig
OmrådeLoire
Årgang2019
DruerMelon
SmagsretningFrisk
Mineralsk
Velegnet tilSkaldyr
Fisk
Salater
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
flaskehalsen.nu
VarenummerT01011021
Mest sete varer