Kapriol Lemon & Bergamot Gin
Kapriol Lemon & Bergamot Gin

Frisk sommergin med lemon og bergamotte.


Her får du en ægte sommergin med masser af friskhed og frugt. Smagen præges af især lemon og bergamotte, og hertil kommer de klassiske noter af enebær og citrus.

Øvrige botanicals: Kvan (angelicarod), kamille, kardemomme, kommen, koriander, ensian (urte-blomst), lavendel, humle, mynte, oregano, bjergfyr, hybenrose, rosmarin og laurbærblade.

KAPRIOL GIN produceres hos Distilleria dell’Alpe som drives af Maschio-familien. Destilleriet blev grundlagt helt tilbage i 1948, og man har specialiseret sig inden for grappa, likør og gin. Ingredienserne - såsom planter og urter, komemr fra skovene i og omkring de italienske alper – Dolomitterne. Destilleriet har altid været mest kendt for deres "skovlikør", og det er den der har været med til at give inspiration til ginnerne. I dag laves alle deres ginner på to 100-liters kobberkedler fra 1947.

Kapriol Lemon & Bergamot fungerer rigtig godt med en mild tonic. Garniture: en strimmel citronskal eller lime.

Kender du bergamotte?

Bergamotte er en af de utallige citrusfrugter der findes. Den kendes især fra Italien, hvor den dyrkes på kyststrækningerne i Calabrien, og hvor man faktisk kan opleve den som vejtræ i Roms gader. Historisk er den vandret med citrusfrugterne fra Kina, og undervejs i rejsen og de mange tusinder af år, er den opstået som en krydsning mellem forskellige andre citrusarter – en bitterappelsin og en citronart.

Bergamotten har været, og bliver fortsat, brugt ikke mindst i parfumernes verden i Kôlner-wasser eller Eau-de-Cologne: Men der hvor de fleste af os vil kunne nikke genkendende til den er fra Earl Grey-teens meget karakteristiske duft.
Vis mere
Vis mindre

Kapriol Lemon & Bergamot Gin

249,00
   På lager
Antal
TypeGin
Alc %40,7%
LandItalien
Producent Distilleria dell'Alpe
Velegnet til Drinks & cocktails
Flaskestørrelse70 cl
VarenummerPM8103010
Mest sete varer
Andre har også købt
Godet Poire Original
Zuidam Amaretto
Godet Antarctica Icy White