Silent Pool Gin
Silent Pool Gin
Silent Pool Gin blev kåret til Verdens Bedste Gin ved - World Spirits Award 2016 - med fineste udmærkelse, nemlig GOLD. Herudover er den blevet kåret til et af 2016 bedste gin på ”enverdenafgin.dk”  se mere her.

Silent Pool er en klassisk Gin. Fyldig, frisk med dybde og ikke mindst smag. Produceret med 24 unikke botanicals, som gør Silent Pool Gin til en smagsrig enebær dreven spiritus. Smagen starter med blomsternoter af lavendel og kamille samt friske noter af citrus og lime. Smagen udvikler sig til en subtil og sødmefuld note af honning, hvilket skaber en velafbalanceret gin, der skiller sig ud.

Silent Pool destilleriet er opkaldt efter den krystalklare – og angiveligt hjemsøgte – skovsø. Søen forsyner destilleriet med vand til produktionen. Destilleriet er grundlagt på principperne om bæredygtighed, hvilket er grunden til, at firmaet har indkøbt og repareret en gammel engelsk dampkedel fra 1970’erne. Dampkedlen er tidligere blev anvendt til at drive en kran på Liverpool havn. Den bliver nu brugt til at varme destillerikedlen på den traditionelle måde. Bæredygtigt træ fra den lokale Albury skov giver hele produktionen et lav carbon.

Legenden om Silent Pool

Et helligt sted, som går helt tilbage til det 13 århundrede. Legenden fortæller, om den unge snedker datter, som levede i skoven, der vokser omkring The Silent Pool (den stille sø).
Vis mere
Vis mindre

Silent Pool Gin

399,00
   På lager
Antal
Alc %43%
TypeGin
LandEngland
Flaskestørrelse70 cl.
VarenummerP80500104
Andre har også købt
Erasmus Bond Botanical
Holte Vinlager Guldkaffe
Nebbiolo Langhe - San Rocco