Kapriol Grapefruit & Hibiscus Gin
Kapriol Grapefruit & Hibiscus Gin

Frisk sommergin med grapefrugt og hibiscus.


Her får du en læskende sommergin med masser af friskhed og frugt. Smagen præges af især grapefrugt og hibiscus, og hertil kommer de klassiske noter af enebær og citrus.

Øvrige botanicals: Kvan (angelicarod), kamille, kardemomme, kommen, koriander, ensian (urte-blomst), lavendel, humle, mynte, oregano, bjergfyr, hybenrose, rosmarin og laurbærblade.

KAPRIOL GIN produceres hos Distilleria dell’Alpe som drives af Maschio-familien. Destilleriet blev grundlagt helt tilbage i 1948, og man har specialiseret sig inden for grappa, likør og gin. Ingredienserne - såsom planter og urter, komemr fra skovene i og omkring de italienske alper – Dolomitterne. Destilleriet har altid været mest kendt for deres "skovlikør", og det er den der har været med til at give inspiration til ginnerne. I dag laves alle deres ginner på to 100-liters kobberkedler fra 1947.

Kapriol Lemon & Bergamot fungerer rigtig godt med en mild tonic. Garniture: pink grapefrugt og en lille rosmarinkvist.

Kender du hibiscus?

Hawaiiblomst, Hibiscus rosa-sinensis, går også bare under betegnelsen hibiscus. Blomsten tilhører katostfamilien og stammer oprindeligt fra tempererede, subtropiske og tropiske områder i især Asien og Afrika.

Smagen er syrlig, og let tranebær-agtig i smagen. Hibiscus drik menes at indeholde C-vitamin og mineraler og bruges traditionelt som en let medicin til fordøjelsen og skønhedsbehandling. Det siges også at være godt for fugtbalancen i huden!
Vis mere
Vis mindre

Kapriol Grapefruit & Hibiscus Gin

249,00
   På lager
Antal
TypeGin
Alc %40,7%
LandItalien
Producent Distilleria dell'Alpe
Velegnet til Drinks & cocktails
Flaskestørrelse70 cl
VarenummerPM8103011
Andre har også købt
Teeling Single Malt
Regal Pride XO
Tres Agaves Blanco Tequila