Grappa lagret på rom-fade
- Lavet på druekvaset fra Dolcetto, Nebbiolo og Barbera-druer (også kaldet marc) fra områderne Langhe og Roero.
- Lagret 4 år i alt på egetræstønder - heraf 2 år på rom-fade.
- Smagen er fyldig og raffineret med florale og frugtige noter.
- Eftersmagen er lang og byder på sødlige noter af egetræ.
- Nydes bedst til tørret frugt, til smagfulde oste - eller til en god cigar.
Anmeldelser:
Concorso internazionale I.W.S.C. 2019 - Guldmedalje
Spirituosen Wettbewerb 2019 - Sølvmedalje
Concours Mondial Bruxelles 2017 - Guldmedalje
Om Sibona:
Sibona er et af de historiske destillerier i Piemonte-regionen og kan prale af den ældste destillationslicens, "N°1", udstedt af UTF (den officielle institution, der regulerer alle operationer, der har at gøre med destillerier). Dette er et synonym for en stor fortid og høj prestige.