Curis Valley Pinot Noir Private Reserve
Curis Valley Pinot Noir Private Reserve
5/6 stjerner i BT:
"Lækker, medium let rødvin, flot, frisk, frugtsmag af kirsebær, brombær, lidt skovjordbær, krydderurter, strejf af røget toast og vanilje.
Velegnet til: Serveres ved 16 grader til hygge uden mad eller medium lette retter."

”Der har aldrig været et bedre tidspunkt end nu, til at købe chilensk vin!” – sådan udtaler vineksperten James Suckling.” Og vi giver ham helt ret.

Kvaliteterne har aldrig været bedre, og det faktum afspejles tydeligt i denne herlige Pinot Noir. Duften præges af jordbær, nelliker, krydderi og cedertræ. Smagen, der byder på kirsebær og brombær, har en let sødme, der dog aldrig bliver dominerende. Søde krydderier, røde frugter og røgede noter afslutter vinen behageligt. Drik ikke vinen for tempereret – gerne ved 15-16 grader. Meget velegnet til ovnbagt laks, lam, kalv og gris. Den kan også med stort velbehag drikkes uden mad til.

Vinen er blevet tildelt sølvmedalje af det respekterede vinmagasin The Drink Business, i kategorien ”Fadlagret vin – til under 100 kroner”.

Darwin Vineyards er et chilensk vinhus beliggende i Curicó Valley. Gennem flere generationer og mange års erfaring har Darwin udviklet sig til at være en velrespekteret og anerkendt producent, som lige nu eksporterer til fire kontinenter.

Hos Darwin Vineyards lægges der stor vægt på bæredygtighed. Ved at benytte optimerede vandingssystemer, der får strøm udelukkende fra solenergi, er der er næsten ingen spildevand. For så vidt muligt genbruges al vand. Og faktisk er 70% af flaskerne genanvendt glas!
Vis mere
Vis mindre

Curis Valley Pinot Noir Private Reserve

   På lager
Antal
TypeRødvin
Alc %13,5%
LandChile
OmrådeCuricó Valley
VinhusDarwin Vineyards
Årgang2016
DruerPinot Noir
SmagsretningFrugtig
Krydret
Mild
Velegnet tilAperitif/uden mad
Lette retter
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00531641
Andre har også købt
Pimpala Road Chardonnay
Pradorey RED
Pradorey RED
Fra 50,00
Curis Valley Chardonnay Reserve