Château de la Chesnaie Muscadet Sur Lie
Château de la Chesnaie Muscadet Sur Lie
90 point og godt køb i Din Vin guide!

Muscadet Sur Lie betyder at vinen er lagret på egen bærme og det giver meget mere dybde og fylde i eftersmagen. Der findes ingen andre producenter i Loire, der får så mange guldmedaljer og så mange BEST BUY i Wine Spectator som Château de la Chesnaie. Denne Muscadet er helt tør og fantastisk ren i smagen, og derfor sidder man og tænker: Hvor smager den fantastisk!

Cherau-Carré

Chereau-Carré er kendt, og anerkendt som en af de bedste producenter i Pays Nantais, for kvaliteten af deres 50 ha vinmarker i Saint Fiacre i hjertet af appellationen Sevre-et-Maine og for forskelligheden af deres vine.Deres vine udtrykker en høj håndværksmæssig kunnen, og deres brug af de bedste druer fra de bedste marker mærkes tydeligt i duft og smag.

De er repræsenteret i mere end 15.000 restauranter i Frankrig, deriblandt de mest prestigiøse.


Årgang 2013 fik 5 stjerner på vinavisen.dk uge 6 2015, og denne kommentar: "Det er ikke så ofte, vi smager en Muscadet Sèvre et Maine Sur Lie, men her er en god en af slagsen. Den har sin friske smag fra druen Melon de Bourgogne og et strejf af gærsmag fra fadgæringen på bundfaldet (sur lie). Dertil en lille rest af CO2, som giver en forfriskende prikken på tungen. En dejlig vin - prøv den fx som ledsager til en frokost."

Vis mere
Vis mindre

Château de la Chesnaie Muscadet Sur Lie

   På lager
Antal
TypeHvidvin
Alc %12%
LandFrankrig
OmrådeLoire
VinhusChâteau de la Chesnaie
Årgang2016
DruerMelon
SmagsretningTør
Frisk
Mineralsk
Velegnet tilSkaldyr
Fisk
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT01011023
Andre har også købt
Alsace Pinot Gris M.O.
Provenance  Earth in Motion
Alsace Gewurztraminer Bollenberg