BR - Brunello
BR - Brunello

Flot Brunello til super pris.


Årgangen 2015 er et af de sjældne Brunello-år, hvor fylde, dybde, friskhed og struktur går op i en højere enhed. Du får her oplevelsen af en dejlig drikkemoden Brunello, som vil egne sig rigtig til især oksekød og vildt. Giv den gerne et par timers luft på karaflen og find de ekstra store rødvinsglas frem!

Vinens karakter:

Diskret og forfinet duft med fine små bær, samt noter af stenet mineralitet og søde kirsebær. Saftig og ren frugt dominerer smagen. Markant tannin og syre står flot i forhold til frugtintensiteten. Det er en virkelig lækker vin hvor saftigheden holder ved i eftersmagen. Frisk og alligevel dyb og kompleks.

Hvad er vinen velegnet til?

Du får her oplevelsen af en dejlig drikkemoden Brunello, som vil egne sig rigtig til især oksekød og vildt. Giv den gerne et par timers luft på karaflen og find de ekstra store rødvinsglas frem!

Serveringstemperatur cirka 16-18 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på ren Sangiovese Grosso og lagret 36 måneder på slavonske egetræsfade.

Om Brunello:

Brunello di Montalcino er den ypperste vin i Toscana – på samme måde som Barolo er det i Piemonte, og Amarone er det i Veneto. Oftest kaldes vinen blot Brunello, på trods af, at Brunello faktisk er en druesort. Brunello laves i kommunen Montalcino, mens Brunello referer til navnet på gamle kloner af Sangiovese sorten, som ikke længere bruges, for at undgå at Brunello-brandet bliver udvandet. Høstudbyttet må maksimalt være 56 hektoliter per hektar.
Vis mere
Vis mindre

BR - Brunello

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %14,5%
LandItalien
OmrådeToscana
Årgang2015
DruerSangiovese
SmagsretningKraftig
Tør
Kompleks
Velegnet tilBøffer
Vildt
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerP12020515
Andre har også købt
Benedetti Amarone della Valpolicella
Edizione 20
Edizione 20
Fra 200,00
Ca' del Monte - Amarone 2014