Domaine Les Ors Limoux Rouge
v/6 fl.
69,00
v/1 fl.
139,00
Palazziolo Chardonnay/Pinot Grigio
v/6 fl.
59,00
v/1 fl.
99,00

Den perfekte grillvin


En god grillvin skal kunne spille op imod de kraftige, ristede og røgede smage, som grillen fremhæver. Den må gerne have masser af frugtintensitet, så den kan give modspil til marinader, krydderier og karamelliserede overflader, mens en vis syre sørger for at rense ganen og balancere fedmen fra kød eller fisk.

Til rødvine er bløde, modne tanniner vigtige, så vinen føles rund og indbydende frem for stram. Og det gør bestemt ikke noget, hvis der er lidt krydrede eller let røgede toner i duften, da det binder vinen og maden smukt sammen. Rødvine serveres gerne let afkølede, da vinen hurtigt stiger i temperatur, og hvidvine må gerne have mere fylde end en let terrassevin, så de kan stå distancen ved grillen. Men husk også, at have en let drikkelig frisk sag ved hånden, mens grillen starter!