Baby Doll Pinot Noir
Baby Doll Pinot Noir
Flot Pinot Noir med fyrnåle og lidt stald i duften. Blød og meget behagelig vin med toner af frisk frugt som hindbær og ribs. Eftersmag af kirsebærkerne og et lille touch af lakrids.

89 point i Din Vin Guide, februar 2019:
"Fra marker nær Seaview. Masser af jordbær og hindbær i smagen. Umiddelbar og ligefrem. Flot syre og en krydret afslutning."

Anmeldelser af årgang 2014:

5 stjerner i Finansbureauet:
"Delikat Pinot Noir fra New Zealand med hvad en sådan skal have af elegance og ynde. Forfinet næse med lette toner af kirsebær og skovbund og silkeblød mund med jordbær og hindbær flettet ind i sarte toner af peber og marcipan."

EB: 90 POINT OG GODT KØB
"Elegant, lys rød frugt, hindbær og friske fuglekirsebær.  Frugten er en anelse mere moden i smagen med lakridsrod i eftersmagen. God kompleksitet og tanniner i eftersmagen."

Din Vin Guide gav i April 2016 90 point og skrev:
"Elegant, lys rød frugt, hindbær og friske fuglekirsebær. Frugten er en anelse mere moden i smagen med lakridsrod i eftersmagen. God kompleksitet og tanniner i eftersmagen."

5 stjerner på vinavisen.dk uge 5 2017:
"Lækker Pinot-rødvin med et klart og karakteristisk billede af den gode drue. Der er god frugt og fin krydring."

Yealands Estate
Et af New Zealandske førende vinhuse ejes af Peter Yealands. Han har gennem tiderne beskæftiget sig med mange forskellige gøremål, men vigtigst for ham er altid respekten for natur og miljø. Da han skabte Yealands Estate, gik han med det samme efter at være CO2 neutral, og vineriet er bygget således, at det ikke efterlader grimme ar i landskabet. En sand pioner inden for bæredygtig udvikling!
Vis mere
Vis mindre

Baby Doll Pinot Noir

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
TypeRødvin
Alc %13%
LandNew Zealand
OmrådeMarlborough
VinhusYealands Estate
Årgang2017
DruerPinot Noir
SmagsretningFrugtig
Kompleks
Velegnet tilAnd
Lam
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00531471
Mest sete varer
Andre har også købt
Baby Doll Sparkling Blush (rosé)
Baby Doll Rosé
Baby Doll Rosé
Fra 90,00
Baby Doll Pinot Gris