Baby Doll Pinot Noir
Baby Doll Pinot Noir
Flot Pinot Noir med fyrnåle og lidt stald i duften. Blød og meget behagelig vin med toner af frisk frugt som hindbær og ribs. Eftersmag af kirsebærkerne og et lille touch af lakrids.

Anmeldelser af årgang 2014:

5 stjerner i Finansbureauet:
"Delikat Pinot Noir fra New Zealand med hvad en sådan skal have af elegance og ynde. Forfinet næse med lette toner af kirsebær og skovbund og silkeblød mund med jordbær og hindbær flettet ind i sarte toner af peber og marcipan."

EB: 90 POINT OG GODT KØB
"Elegant, lys rød frugt, hindbær og friske fuglekirsebær.  Frugten er en anelse mere moden i smagen med lakridsrod i eftersmagen. God kompleksitet og tanniner i eftersmagen."

DinVinGuide gav i April 2016 90 point og skrev: "Elegant, lys rød frugt, hindbær og friske fuglekirsebær. Frugten er en anelse mere moden i smagen med lakridsrod i eftersmagen. God kompleksitet og tanniner i eftersmagen."

5 stjerner på vinavisen.dk uge 5 2017:
"Lækker Pinot-rødvin med et klart og karakteristisk billede af den gode drue. Der er god frugt og fin krydring. Flasken har skruelåg."

Yealands Estate
Et af New Zealandske førende vinhuse ejes af Peter Yealands. Han har gennem tiderne beskæftiget sig med mange forskellige gøremål, men vigtigst for ham er altid respekten for natur og miljø. Da han skabte Yealands Estate, gik han med det samme efter at være CO2 neutral, og vineriet er bygget således, at det ikke efterlader grimme ar i landskabet. En sand pioner inden for bæredygtig udvikling!
Vis mere
Vis mindre

Baby Doll Pinot Noir

   På lager
Antal
TypeRødvin
Alc %13%
LandNew Zealand
OmrådeMarlborough
VinhusYealands Estate
Årgang2017
DruerPinot Noir
SmagsretningFrugtig
Kompleks
Velegnet tilAnd
Lam
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00531471
Andre har også købt
Baby Doll Rosé
Baby Doll Rosé
Fra 90,00
Baby Doll Pinot Gris
Baby Doll Sauvignon Blanc