Vino Spumante Farnito Brut
Vino Spumante Farnito Brut
Denne udsøgte Spumante er baseret på et blend af Chardonnay-vine, fra forskellige årgange – de ældste af dem har været fadlagret. Grundet vinens meget omstændige fremstillingsproces, laves den kun i meget begrænsede mængder.
Fremstillingsprocessen er speciel fordi der kun anvendes den naturlige gær – det vil sige den gær som sidder på drueskallen. Under hele forløbet undergår vinen stringente og kontinuerlige analyser. Selve gæringen tager minimum 8 måneder, og foregår ved meget lave temperaturer. De aromatiske egenskaber i gæren bliver maksimeret, ved jævnlig omrøring i tankene. Når vinen er blevet hældt på flasker, lagrer den yderligere 8 måneder. Alt dette gøres for at opnå elegance og balance i en, i forvejen kompleks symfoni af aromaer og smagsnoter.
Smagen er fyldig, tør, og afrundet af frugtige og krydrede elementer. Den bør nydes afkølet ved cirka 10-14 grader. Vinen er ideel til fiskeretter, pastaretter i flødesovs, lyse kødretter, og salte oste. Og selvom det ikke er en dessertvin, så er den en perfekt nydelse efter et måltid! 


I 1967 skabte Giovanni Carlo Sacchet og Antonio Mario Zaccheo, Carpineto. De havde de primære mål at revolutionere vindyrkning, samt producere en Chianti Classico af så høj kvalitet, at den ville blive internationalt berømt. De to vinfanatikere så et stort uudnyttet potentiale i det toskanske landskab, og med deres knivskarpe sans for innovation, og forståelse for såkaldt ”cutting edge technology” – som kort fortalt kan oversættes til den førende teknologi indenfor IT, enheder, teknikker og udvikling – lykkedes det dem at gøre virkelighed ud af deres drømme. Carpineto er en international succes, og vinene sælges i over 70 lande.  Intensiteten, integriteten, og konsistensen, har givet dem et solidt omdømme blandt forbrugere og anmeldere. Carpinetos vine, specielt de lagrede røde, har høstet et utal af priser og anerkendelser, gennem årene. Til stadighed eksperimenterer Giovanni og Antonio med vinene, som de innovative pionerer de er.
Vis mere
Vis mindre

Vino Spumante Farnito Brut

   På lager
Antal
Alc %12,5%
LandItalien
OmrådeToscana
VinhusCarpineto
ÅrgangUÅ (NV)
DruerChardonnay
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Velegnet tilAperitif/uden mad
Skaldyr
Fisk
Lyst kød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeMousserende
VarenummerP12019000
Mest sete varer
Andre har også købt
Observer Varietal Carménère
Taylor's Vargellas Vintage Port 2012
Corvina Tinazzi