Pierre Trichet Secret d'Or
Pierre Trichet Secret d'Or

Champagne fremstillet på den gamle metode.


Denne sjældne og usædvanlige champagne er fremstillet udfra den oprindelige champagne-opskrift. Under 2. gæringen i flasken er trykket mindre end 3 atmosfære tryk (megapascal). Det er cirka halvdelen af en "normal" champagne. Det betyder at boblerne bliver mere subtile og teksturen bliver mere cremet.

Secret d'Ors karakter:

En smuk lysegul farve med blink af guld. Delikat skum og små bobler. Duften byder på hvid frugt med æbler og pærer i forgrunden.

Smagen er yderst delikat, meget frugtig, cremet og æterisk. Vidunderlig længde på eftersmagen med en finish, der minder om friske vindruer.

Hvad er vinen velegnet til?

Søger man harmonien vil en skaldyrstallerken være perfekt. Leder man efter det mere kontrastfyldte, så vil retter med  selleri og trøffel være sagen.

Bør nydes ved cirka 9-11 grader.

Sådan er Secret d'Or fremstillet:

100% Chardonnay, hvoraf 20% lagres 6 måneder på egetræsfade. Champagnen lagres 3 år i alt, inden den frigives til salg.

Om producenten:

Champagnehuset, Pierre Trichet, præsenterer den moderne stil, der er mere eksotisk og frugtrig, og med en ikke alt for tør mundfornemmelse.

Pierre Trichet er et familieejet champagne-hus, der går gennem 3 generationer. Vinmarkerne bliver til stadighed udviklet og forbedret i forhold til familietraditionen.

Champagnerne lagrer i kældre udskåret fra klippen, i 8 meters dybde og det er med til at sikre at vinene ældes under de bedste forhold. Den årlige produktion er på cirka 70.000 flasker.
Vis mere
Vis mindre

Pierre Trichet Secret d'Or

595,00
   På lager
Antal
Alc %12%
LandFrankrig
OmrådeChampagne
VinhusPierre Trichet
ÅrgangNV
DruerChardonnay
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Delikat
Velegnet tilAperitif/uden mad
Skaldyr
Flaskestørrelse75 cl.
TypeChampagne
VarenummerT01431015
Mest sete varer