Når en Reposado kommer med på Wine Entusiasts TOP 100, kan du være sikker på, at du har gode ting i glasset! Måske har det at gøre med de økologiske blå agavekaktusser, der dyrkes i Tequila-dalen, som er gennemsyret af regionens terroir. Eller måske er det kombinationen af Tennessee Whisky og Kentucky Bourbon tønder, hvorpå Reposado lagrer i 9 måneder, og giver den hints af citrus, krydderier og bagte tropiske frugter.
Slutresultatet er ikke til at tage fejl af: Det er en forrygende Reposado med en perfekt balance mellem kaktusnoter og fadsmag.
Det er en økologisk 100% de Agave Reposado Tequila, der lige så nemt kan nippes rent eller blandes i en tequilacocktail, som fx Margarita.
Har du prøvet en Sangrita?
En Sangrita er en traditionel mexicansk drink, der serveres som en såkaldt ”chaser” til et tequilashot – altså et shot man drikker bagefter tequilaen. Sådan laver du Sangrita - opskriften er til 6 shotglas:
18 cl. tomatjuice 15 cl. orangejuice 3 cl. friskpresset limesaft 2-3 drys tabasco (eller mere, hvis den skal være rigtig stærk!) Salt