'Añejo' er spansk og betyder 'ældet' eller 'moden'. Denne Añejo Tequila er lavet med langsomt ristede, økologiske agaver dyrket i Tequila Valley, og lagret i 18 måneder i genbrugte Kentucky Bourbon og Tennessee Whisky tønder.
Efterhånden som tequilaen ældes i tønden, antager den, den røgfyldte søde karamel- og butterscotch-smag, blomstertoner og antydninger af rosmarinkrydderi for at modnes til den økologiske 100% de Agave Añejo Tequila, som The Ultimate Spirits-konkurrencen tildelte hele 97 point!
Har du nogensinde lavet en Manhattan Mexicano? Eller en Tequila Old Fashioned? Denne Añejo er lige så lækker i en tequila-baseret cocktail, som den er at nippe til rent eller on the rocks.
Har du prøvet en Sangrita?
En Sangrita er en traditionel mexicansk drink, der serveres som en såkaldt ”chaser” til et tequilashot – altså et shot man drikker bagefter tequilaen. Sådan laver du Sangrita - opskriften er til 6 shotglas:
18 cl. tomatjuice 15 cl. orangejuice 3 cl. friskpresset limesaft 2-3 drys tabasco (eller mere, hvis den skal være rigtig stærk!) Salt