Topslottet i Lussac St.-Emilion. Beliggende på en af områdets højeste skråninger med ler-kalkjord og druer med en blanding af 75% Merlot, 16% Cabernet Franc og 9% Cabernet Sauvignon.
Vinen lagres 18 måneder dels på egetræsfade, dels på tank, for derefter at flaskelagre i slottets imponerende kældre udgravet i kalkklippen. Château Tour de Grenet er en vin med stor krop, med saft og kraft og med tilpas tannin til adskillige års lagring.
Familien har været i vinbranchen siden 1922, da Jean-Baptiste Brunot købte Ch. l’Hermitage. Den nuværende Jean-Baptiste er 3. generation. Efter uddannelse som ønolog og læge købte han i 1970 Ch. Tour de Grenet, i 1978 Ch. Piganeau, og i 1984 arvede Mme. Brunot Ch. Maledan. Sidste skud på stammen er Ch. Le Gravillot, Lalande-de-Pomerol.
Arvefølgen er sikret, idet sønnen Vincent, landbrugsingeniør og ønolog, er indtrådt i firmaet med ansvar dels for vinificering, dels eksportmarkedet.
Kan drikkes nu eller gemmes op til 6-8 år efter høståret.