Thörnicher Ritsch Riesling Trocken
Thörnicher Ritsch Riesling Trocken

Fantastisk Riesling fra Mosel!


Man skal lede meget længe andre steder for at finde en så forrygende Riesling - til prisen er den et kup!

Vinens karakter:

Farven er strågul og svag grønlig. Duften er mineralsk og byder på noter af citrusfrugter - især grape. Smagen er tør og meget fyldig. Eftersmagen er vedholdende og munder ud i en elegant finish.

Hvad er vinen velegnet til?

Stegt eller røget fisk, samt lyst kød vil den være formidabel til.
   
Serveringstemperatur cirka 7-8 grader.

Om producenten:

I 1628 arvede familien Ludwig er lille stykke land i Thörnich, ved Mosel-floden. Allerede dengang grundlagdes Weingut Gebrüder Ludwig og i dag – næsten 400 år og mange generationer senere – driver Meike og Thomas Ludwig vingården videre med stor passion og lidenskab. Cirka 10 hektar land beplantet med vinstokke på stejle, skiferholdige sydsydvest vendte skråninger, har Ludwig til rådighed og man har valgt at specialisere sig i Riesling vine. Man dyrker dog også andre druer, men det er især deres Riesling vine der udmærker sig ved at have en utrolig flot og indsmigrende karakter.

Hos Weingut Gebrüder Ludwig tilstræbes det, at man i vinfremstillingen går efter den højeste kvalitet ved hjælp af naturlige midler og som Thomas siger: ”Så meget som nødvendigt – så lidt som muligt.”

I disse år oplever Mosel den måske største koncentration af unge, ambitiøse og talentfulde vinmagere i sammenligning med resten af vintyskland. Unge, der målrettet og kompromisløst brænder for den fremragende og forførende moderne-klassiske Mosel-stil. Meike og Thomas er symboler på netop dette og vi anbefaler dig at prøve deres vine!

 
Vis mere
Vis mindre

Thörnicher Ritsch Riesling Trocken

   På lager
Antal
Alc %12,5%
LandTyskland
OmrådeMosel
VinhusWeingut Gebr. Ludwig
Årgang2019
DruerRiesling
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Velegnet tilFisk
Pastaretter
Kalkun
Fisk fra grillen
Lyst kød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
VarenummerT01231007
Mest sete varer
Andre har også købt
Thörnicher Riesling Feinherb
Thörnicher Riesling Trocken
Handwerk Riesling Trocken