Thörnicher Ritsch Riesling Trocken
Thörnicher Ritsch Riesling Trocken

Anmeldelser:

Jennifer Delaloca - Vinmelder & vinblogger - 9/12 point.
www.jenniferdelaloca.com

Årgang 2017:
5 stjerner på flaskehalsen.nu, september 2018:
"Der er små fine og perlende prikker på tungen, når denne Riesling fra Gebr. Ludwig rammer munden. Det giver et rart og friskt twist til den ellers fint fyldige vin, der har en god frugt, der er balanceret med en fornuftig tørhed og syre. Det bliver lidt fladt mod slutningen af smagen, men eftersmagen synes at blive ved at give sig selv kunstigt åndedræt, for det er som om, at den bliver ved at poppe op i ny og næ, længe efter at de fine dråber har sluppet tungen."
 
Karakteristik:

Farve:
Strågul, svag grønlig
   
Bouquet:
Svagt mineralsk med noter af citrus (især grapefrugt)

Smag:
Kraftig, tør med en behagelig lang eftersmag
   
God til:
Stegt fisk, røget fisk, lyst kød
   
Serverings temperatur cirka 7-8 grader.
   
I 1628 arvede familien Ludwig er lille stykke land i Thörnich, ved Mosel-floden. Allerede dengang grundlagdes Weingut Gebrüder Ludwig og i dag – næsten 400 år og mange generationer senere – driver Meike og Thomas Ludwig vingården videre med stor passion og lidenskab. Cirka 10 hektar land beplantet med vinstokke på stejle, skiferholdige sydsydvest vendte skråninger, har Ludwig til rådighed og man har valgt at specialisere sig i Riesling vine. Man dyrker dog også andre druer, men det er især deres Riesling vine der udmærker sig ved at have en utrolig flot og indsmigrende karakter.

Hos Weingut Gebrüder Ludwig tilstræbes det, at man i vinfremstillingen går efter den højeste kvalitet ved hjælp af naturlige midler og som Thomas siger: ”Så meget som nødvendigt – så lidt som muligt.”

I disse år oplever Mosel den måske største koncentration af unge, ambitiøse og talentfulde vinmagere i sammenligning med resten af vintyskland. Unge, der målrettet og kompromisløst brænder for den fremragende og forførende moderne-klassiske Mosel-stil. Meike og Thomas er symboler på netop dette og vi anbefaler dig at prøve deres vine!
Vis mere
Vis mindre

Thörnicher Ritsch Riesling Trocken

   På lager
Antal
Alc %12,5%
LandTyskland
OmrådeMosel
VinhusWeingut Gebr. Ludwig
Årgang2018
DruerRiesling
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Velegnet tilFisk
Pastaretter
Kalkun
Fisk fra grillen
Lyst kød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
VarenummerT01231007
Mest sete varer