Lavalkoholisk, mousserende te med hyggelig julesmag!
Sparkling Tea er en helt ny drikkekategori, hvor kombinationen af nordisk innovation og asiatiske tetraditioner, resulterer i en økologisk, lavalkoholisk mousserende drik, som er baseret på en omhyggelig udvælgelse af teer.
Copenhagen Sparkling Tea Companys drøm er at producere verdens bedste alkoholfrie og lavalkoholiske mousserende drikkevarer. Alle fortjener nemlig et godt glas bobler! Prøv her ‘Vinter’, som indkapsler alle de dejlige smagsnoter fra vintertiden.
Sparkling Tea Vinters karakter:
Tanken bag ‘Vinter’ var at skabe en unik smag, der passer til de kolde måneder og de mange festlige og hyggelige traditioner om vinteren. Smagen starter med varme aromaer af kanel, kardemomme, nelliker og rosiner som et resultat af Chai-teen. Disse krydrede karaktertræk findes også i smagen, hvor de suppleres af diskrete noter af bergamotolie fra Earl Grey-te. Dette resulterer i en elegant og rund oplevelse med en intens finish som afbalanceres af antydninger af citrus.
Sådan er Sparkling Tea Vinter fremstillet:
Hvid er fremstillet på et udvalg af 6 teer inkl. Chai samt sorte- og hvide teer.
Hemmeligheden bag den unikke smag ligger i udvælgelsen samt de præcise tidspunkter og temperaturer under produktionen. Hver batch af Sparkling Tea brygges derfor i hånden af grundlæggerne selv, Jacob og Bo, for at sikre en høj kvalitet ved hver produktion.
Trykket i en flaske Sparkling Tea er på 5-5,5 bar, hvilket komplementerer nuancerne i smagen og skaber en blød og opmuntrende fornemmelse. Flaskerne får lov til at hvile i 8-12 uger for at opnå den højeste grad af kompleksitet i smagen, inden de endelig frigives til salg.
Hvad er Sparkling Tea Vinter velegnet til?
Vinter er perfekt som en aperitif om vinteren og passer godt sammen med søde sager og desserter. Alternativt fungerer den godt sammen med en saltet osteanretning eller mere orientalske retter.
Om producenten:
Copenhagen Sparkling Tea Company blev grundlagt i 2017 i København, af den prisvindende sommelier Jacob Kocemba, og hans forretningspartner, Bo Sten Hansen. Den første flaske blev solgt den 26. maj samme år.
Drikkevarekategorien, Sparkling Tea, blev udviklet af Jacob Kocemba under hans tid på en Michelin-restaurant i København. Han realiserede de mange muligheder inden for te-verdenen, da han ikke kunne finde en passende vin til desserter, på trods af en vinkælder med mere end 1.700 vine. I stedet kom løsningen i form af en hjemmelavet teekstrakt, der bestod af en blanding af forskellige eksklusive teer. Den nye drik blev en stor succes og en favorit blandt restaurantens gæster.
Sparkling Tea har etableret en fast position inden for den voksende alkoholfri kategori med sin 0%-alkoholrække. Udeladelsen af alkohol inkluderer dog ikke kompromiser med oplevelsen. I hver variant af Sparkling Tea vil du finde en unik og kompleks smag. Det er derfor den ideelle drik til enhver festlig lejlighed som aperitif eller parret med alt fra fisk og skaldyr til søde desserter, alt afhængigt af hvilken variant af Sparkling Tea, du har i dit glas.
Copenhagen Sparkling Tea Company tilbyder en række unikke varianter, som alle er resultatet af drømmen om at producere verdens bedste alkoholfrie mousserende drik.