Nyskabende alkoholfri mousserende rosé
Sparkling Tea er en helt ny drikkekategori, hvor kombinationen af nordisk innovation og asiatiske tetraditioner, resulterer i en økologisk, lavalkoholisk eller alkoholfri mousserende drik, som er baseret på en omhyggelig udvælgelse af teer.
Copenhagen Sparkling Tea Companys drøm er at producere verdens bedste alkoholfrie mousserende drikkevarer. Alle fortjener nemlig et godt glas bobler! Prøv her ‘Lyserød’, som er en virkelig smagfuld rosé.
Sparkling Tea Lyserøds karakter:
Dette er det perfekte alkoholfri alternativ til en rosé. ‘Lyserød’ er den tørreste version af Sparkling Tea, men stadig blød og rund i smagen.
Du vil opleve intense aromaer af røde bær og røde æbler. En kompleks og behageligt tør smag følger, takket være Oolong-te, kombineret med antydninger af brombær og hibiscus. Alt dette afbalanceres af den bløde Silver Needle hvid te og afsluttes med lette, saftige noter. Farven er en let lyserød rosé.
Sådan er Sparkling Tea Lyserød fremstillet:
Lyserød er fremstillet på et udvalg af 11 teer, inklusive Silver Needle, Oolong og hibiscus.
Hemmeligheden bag den unikke smag ligger i udvælgelsen samt de præcise tidspunkter og temperaturer under produktionen. Hver batch af Sparkling Tea brygges derfor i hånden af grundlæggerne selv, Jacob og Bo, for at sikre en høj kvalitet ved hver produktion.
De alkoholfrie varianter, Lyserød, Lysegrøn og Blå indeholder yderligere en lille base af økologisk druemost sammen med en smule friskpresset citronsaft. Sukkeret i Lyserød, Lysegrøn og Blå stammer fra restsukkeret i druemosten.
Trykket i en flaske Sparkling Tea er på 5-5,5 bar, hvilket komplementerer nuancerne i smagen og skaber en blød og opmuntrende fornemmelse. Flaskerne får lov til at hvile i 8-12 uger for at opnå den højeste grad af kompleksitet i smagen, inden de endelig frigives til salg.
Hvad er Sparkling Tea Lyserød velegnet til?
Går smukt sammen med lette retter fra det salte køkken. Den passer særligt godt til skaldyr, især østers. Når solen skinner, er den et sikkert hit!
Om producenten:
Copenhagen Sparkling Tea Company blev grundlagt i 2017 i København, af den prisvindende sommelier Jacob Kocemba, og hans forretningspartner, Bo Sten Hansen. Den første flaske blev solgt den 26. maj samme år.
Drikkevarekategorien, Sparkling Tea, blev udviklet af Jacob Kocemba under hans tid på en Michelin-restaurant i København. Han realiserede de mange muligheder inden for te-verdenen, da han ikke kunne finde en passende vin til desserter, på trods af en vinkælder med mere end 1.700 vine. I stedet kom løsningen i form af en hjemmelavet teekstrakt, der bestod af en blanding af forskellige eksklusive teer. Den nye drik blev en stor succes og en favorit blandt restaurantens gæster.
Sparkling Tea har etableret en fast position inden for den voksende alkoholfri kategori med sin 0%-alkoholrække. Udeladelsen af alkohol inkluderer dog ikke kompromiser med oplevelsen. I hver variant af Sparkling Tea vil du finde en unik og kompleks smag. Det er derfor den ideelle drik til enhver festlig lejlighed som aperitif eller parret med alt fra fisk og skaldyr til søde desserter, alt afhængigt af hvilken variant af Sparkling Tea, du har i dit glas.
Copenhagen Sparkling Tea Company tilbyder en række unikke varianter, som alle er resultatet af drømmen om at producere verdens bedste alkoholfrie mousserende drik.