Spanien-kassen
Spanien-kassen
Spanien er inde i en rivende udvikling indenfor vindyrkning. Der fremstilles vine af tårnhøj kvalitet til fornuftige priser, og dem har vi i Holte Vinlager. Her har vi sammensat en forrygende blanding til dig med fokus på de nye fremadstormende vindistrikter, som Calatayud, Montsant og Toro. Men for at give dig muligheden for at sammenligne, har vi også givet plads til et par velproducerede vine fra Ribera del Duero og Valdepeñas. Vi topper kassen med en forrygende hvidvin fra Galicien.

God fornøjelse!

Kassen indeholder:

Xiloca Garnacha – 2019 Calatayud
Virkelig lækker vin, der fremstår både frisk og frugtig. Vinen byder også på tobaksnoter og vilde røde bær med en forfriskende mineralitet. En hyldest til Garnacha-druen, som under franske himmelstrøg er kendt som Grenache.

Prøv gerne vinen til en krydret grøntsagssuppe som eksempelvis Gazpacho.

Finca la Estanquera – 2017 Valdepeñas
Sikke en kraftkarl – her er der altså smæk for skillingen! Dyb og intens vin med masser af duft og smag af mørke, modne kirsebær. Tre måneders fadlagring giver vinen balance og kompleksitet.

Vinen vil gå super godt i spænd med krydrede pastaretter og fjerkræ.

Pradorey Crianza – 2016 Ribera del Duero
Nøje udvalgte druer, primært Tempranillo, danner grundlag for denne flotte Crianza. Den har en kompleks smag af mørke bær og krydrede noter af kaffe, lakrids og peber. Den er meget velegnet til solide kødretter, dyreryg og krydrede modne oste.

Vinen har rigtig godt af luft – en times tid på karaffel vil være perfekt.

Wine Spectator - 92 point

Rojalet – 2018 Montsant
Gennem hårdt arbejde, innovation og knowhow har vingården udmærket sig til at være en af topproducenterne i Montsant. Den høje kvalitet smages tydeligt i denne ”krydderbasse”. 8 måneder på franske egetræsfade fuldender vinen.

Ekstra Bladet - 5 stjerner & GODT KØB

Camparrón Reserva – 2014 Toro
Fire generationers erfaringer kommer virkelig til udtryk i denne lækre rødvin. Trods næsten 15% alkohol opleves vinen nærmest mild og slet ikke anmassende. I stedet bare masser af røde bær og lækker friskhed.

En flot tæmmet Toro-vin, som vil blive gode venner med næsten alle serveringer med lam, okse og gris.

Troupe Albariño – 2019 Rias Baixas
En strålende hvidvin - livlig og med masser af fylde i smagen. Albariño-druen skinner igennem med grønne æbler, abrikos, hvid fersken og friske citrusfrugter. Den fyldige frugt afbalanceres af en sprød og fin afstemt syre.

Som skabt til skaldyr, risotto og kylling.
Vis mere
Vis mindre

Spanien-kassen

Før 785,00
525,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
LandSpanien
TypeMix-kasse
Læs pdf-folderSpanien
VarenummerSK0114
Mest sete varer
Andre har også købt
Rojalet Selecció Montsant
Pradorey Reserva - Finca La Mina
En Verden af Pinot Noir
En Verden af Pinot Noir
Før 781,00
599,00