Schloss Bockfliess Pinot Noir
Schloss Bockfliess Pinot Noir

Et "must-try" for enhver Pinot Noir-elsker!


KÅRET TIL ØSTRIGS BEDSTE VINGÅRD - FOR 4. ÅR I TRÆK!
KÅRET TIL EUROPAS BEDSTE VINGÅRD 2016, AF WINE ENTHUSIAST!

Flagskibet fra Schloss Bockfliess. Er du til Pinot Noir, så kan du godt glæde dig til en smagsoplevelse i særklasse.

Anmeldelser af årgang 2017:

5 stjerner og 91 point på flaskehalsen.nu:
"De fleste tænker på lette og lyse rødvine, når de tænker på Pinot Noir. Denne østrigske fortolkning af druen er en anderledes fyldig oplevelse, og det bliver understreget i forventningerne, allerede når vinen hældes ud af flasken. For det er usædvanligt at se en så mørk og farverig Pinot Noir, der fremstår decideret mørk i glasset. Aromaen er dyb, men i begyndelsen af smagen fornemmer man alligevel den gode syre og friskhed.

Senere træder der tørre og ret krydrede elementer ind i smagsbilledet, men det er stadig frugtstilen, der vejer tungest. Det er relativt usædvanligt at opleve Pinot Noir-druen på denne måde, men når først overraskelsen har lagt sig, er der mange lag at nyde og gå på opdagelse i."


Vinens karakter:

Denne Pinot Noir har en god fedme og varme over sig - lidt atypisk for druen. Den er krydret og dyb i smagen af mørke frugter og der opleves også noter af tør engelsk lakrids. Frugtsyren er nedtonet og tanninerne er silkebløde. Eftersmagen byder på et snert af kirsebærsten i en skøn, tør finish.

Vinen er lagret på barrique fade.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen er et rigtig godt valg til kødretter med en spicy krydring, samt fuglevildt.

Serveres ved 18-19 grader. Iltes en times tid på karaffel.

Om producenten:

Bag Schloss Bockfliess-vinene står ingen ringere, end den meget respekterede Pfaffl-familie. Her er der tale om et ægte familieforetagende – en familie der virkelig samles, og ikke kun ved julemiddagen. Alle påtager sig en bestemt rolle og nyder at opfylde den.

Roman Josef Pfaffl er ansvarlig for vinene og har ordet i kælderen. Hans far Roman anvender sin erfaring og intuition i vinmarkerne. Søster Heidemarie tager ansvaret for markedsføring og salg. Og mor Adelheid gør vingården til et muntert sted, tager sig af gæster og ser efter den næste generation i familien.

Roman og Adelheid Pfaffl startede deres lille vingård med under én hektar vinmarker for cirka 40 år siden, og i dag råder Pfaffl over imponerende 110 hektar vinmarker. Fordelingen af vinstokke på så mange forskellige marker i forskellige områder giver stor forskel i jordbunden og mikroklimaet, som Pfaffl forstår at udnytte til deres fordel. Der findes kun få andre vinproducenter, der formår at bringe hver enkelt marks karakteristika frem i vinen, som Pfaffl gør. Pfaffls vine spænder fra let og legende til kraftig og koncentreret.


Vis mere
Vis mindre

Schloss Bockfliess Pinot Noir

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandØstrig
VinhusSchloss Bockfliess
Årgang2018
DruerPinot Noir
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Velegnet tilKrydrede retter
Fuglevildt
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531483
Mest sete varer