Schloss Bockfliess Pinot Noir
Schloss Bockfliess Pinot Noir

Et "must-try" for enhver Pinot Noir-elsker!


KÅRET TIL ØSTRIGS BEDSTE VINGÅRD - FOR 4. ÅR I TRÆK!
KÅRET TIL EUROPAS BEDSTE VINGÅRD 2016, AF WINE ENTHUSIAST!

Flagskibet fra Schloss Bockfliess. Er du til Pinot Noir, så kan du godt glæde dig til en smagsoplevelse i særklasse.

Anmeldelser af årgang 2017:

5 stjerner og 91 point på flaskehalsen.nu:
"De fleste tænker på lette og lyse rødvine, når de tænker på Pinot Noir. Denne østrigske fortolkning af druen er en anderledes fyldig oplevelse, og det bliver understreget i forventningerne, allerede når vinen hældes ud af flasken. For det er usædvanligt at se en så mørk og farverig Pinot Noir, der fremstår decideret mørk i glasset. Aromaen er dyb, men i begyndelsen af smagen fornemmer man alligevel den gode syre og friskhed.

Senere træder der tørre og ret krydrede elementer ind i smagsbilledet, men det er stadig frugtstilen, der vejer tungest. Det er relativt usædvanligt at opleve Pinot Noir-druen på denne måde, men når først overraskelsen har lagt sig, er der mange lag at nyde og gå på opdagelse i."


Vinens karakter:

Denne Pinot Noir har en god fedme og varme over sig - lidt atypisk for druen. Den er krydret og dyb i smagen af mørke frugter og der opleves også noter af tør engelsk lakrids. Frugtsyren er nedtonet og tanninerne er silkebløde. Eftersmagen byder på et snert af kirsebærsten i en skøn, tør finish.

Vinen er lagret på barrique fade.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen er et rigtig godt valg til kødretter med en spicy krydring, samt fuglevildt.

Serveres ved 18-19 grader. Iltes en times tid på karaffel.

Om producenten:

Bag Schloss Bockfliess-vinene står ingen ringere, end den meget respekterede Pfaffl-familie. Her er der tale om et ægte familieforetagende – en familie der virkelig samles, og ikke kun ved julemiddagen. Alle påtager sig en bestemt rolle og nyder at opfylde den.

Roman Josef Pfaffl er ansvarlig for vinene og har ordet i kælderen. Hans far Roman anvender sin erfaring og intuition i vinmarkerne. Søster Heidemarie tager ansvaret for markedsføring og salg. Og mor Adelheid gør vingården til et muntert sted, tager sig af gæster og ser efter den næste generation i familien.

Roman og Adelheid Pfaffl startede deres lille vingård med under én hektar vinmarker for cirka 40 år siden, og i dag råder Pfaffl over imponerende 110 hektar vinmarker. Fordelingen af vinstokke på så mange forskellige marker i forskellige områder giver stor forskel i jordbunden og mikroklimaet, som Pfaffl forstår at udnytte til deres fordel. Der findes kun få andre vinproducenter, der formår at bringe hver enkelt marks karakteristika frem i vinen, som Pfaffl gør. Pfaffls vine spænder fra let og legende til kraftig og koncentreret.


Vis mere
Vis mindre

Schloss Bockfliess Pinot Noir

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandØstrig
VinhusSchloss Bockfliess
Årgang2018
DruerPinot Noir
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Velegnet tilKrydrede retter
Fuglevildt
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531483
Mest sete varer
Hverdagens Rosévine
Hverdagens Rosévine Før 525,00
340,00
Hverdagens Rødvine
Hverdagens Rødvine Før 460,00
340,00
Hverdagens Hvidvine
Hverdagens Hvidvine Før 476,00
340,00
Roc de Candelon
Roc de Candelon Fra 69,00