Schloss Bockfliess Majestät St. Laurent
Schloss Bockfliess Majestät St. Laurent

St. Laurent med majestætisk udtryk.


KÅRET TIL ØSTRIGS BEDSTE VINGÅRD - FOR 4. ÅR I TRÆK!
KÅRET TIL EUROPAS BEDSTE VINGÅRD 2016, AF WINE ENTHUSIAST!

Vinens karakter:

Mørk og tæt i farven. Duften er koncentreret, frugtrig og fint krydret. I smagen er vinen fyldig, elegant og afbalanceret. Lækker bærfrugt harmonerer flot med en god underliggende syre. Markante, men afrundede tanniner afslutter vinen perfekt.

Hvad er vinen velegnet til?

St. Laurent Majestät er en fremragende ledsager til især vildt og lam.

Serveringstemperatur cirka 18-19 grader. Hæld gerne vinen på karaffel

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på St. Laurent-druen. Druerne vokser på vinstokke der gror i området omkring Hochfeld. Den har fået 18 måneder på fad - både nye og brugte fade.

Om producenten:

Bag Schloss Bockfliess-vinene står ingen ringere, end den meget respekterede Pfaffl-familie. Her er der tale om et ægte familieforetagende – en familie der virkelig samles, og ikke kun ved julemiddagen. Alle påtager sig en bestemt rolle og nyder at opfylde den.

Roman Josef Pfaffl er ansvarlig for vinene og har ordet i kælderen. Hans far Roman anvender sin erfaring og intuition i vinmarkerne. Søster Heidemarie tager ansvaret for markedsføring og salg. Og mor Adelheid gør vingården til et muntert sted, tager sig af gæster og ser efter den næste generation i familien.

Roman og Adelheid Pfaffl startede deres lille vingård med under én hektar vinmarker for cirka 40 år siden, og i dag råder Pfaffl over imponerende 110 hektar vinmarker. Fordelingen af vinstokke på så mange forskellige marker i forskellige områder giver stor forskel i jordbunden og mikroklimaet, som Pfaffl forstår at udnytte til deres fordel. Der findes kun få andre vinproducenter, der formår at bringe hver enkelt marks karakteristika frem i vinen, som Pfaffl gør. Pfaffls vine spænder fra let og legende til kraftig og koncentreret.
Vis mere
Vis mindre

Schloss Bockfliess Majestät St. Laurent

   På lager
Antal
Alc %14%
LandØstrig
OmrådeHochfeld
VinhusSchloss Bockfliess
Årgang2018
DruerSt. Laurent
SmagsretningFyldig
Krydret
Kompleks
Fadpræget
Velegnet tilLam
Vildt
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531725
Andre har også købt
C de Camille
C de Camille
Fra 55,00
Grenache Noir Vieilles Vignes
Joel Gott Cabernet Sauvignon 815