Schloss Bockfliess Majestät St. Laurent
Schloss Bockfliess Majestät St. Laurent

St. Laurent med majestætisk udtryk.


KÅRET TIL ØSTRIGS BEDSTE VINGÅRD - FOR 4. ÅR I TRÆK!
KÅRET TIL EUROPAS BEDSTE VINGÅRD 2016, AF WINE ENTHUSIAST!

Flaskehalsen.nu - 6 stjerner og 95 point, oktober 2020:
"Når denne vin hedder Majestät så er det ikke helt galt. For det her er en St. Laurent af de helt store og flotte, som byder på de ret vanvittige og spændstige modsætninger mellem elegance og lethed på den ene side og stor og saftig modenhed på den anden. Det giver en kompleks og modsætningsfuld energi, man ikke oplever i ret mange vine, og her er der tilmed kastet masser af opmærksomhed og ekspertise efter at skabe et stort set optimalt resultat. Det er rigtig lækkert – i spændet mellem det storladne og det mere afmålte og diskrete – som virkelig giver noget at tænke over, og dermed gør vinen til en oplagt kandidat til den stille stund, hvor der kan grubles over de forunderlige mirakler, der kan skabes på en vinmark – og alverdens andre betydelige og ubetydelige kvaler og glæder."

Vinens karakter:

Mørk og tæt i farven. Duften er koncentreret, frugtrig og fint krydret. I smagen er vinen fyldig, elegant og afbalanceret. Lækker bærfrugt harmonerer flot med en god underliggende syre. Markante, men afrundede tanniner afslutter vinen perfekt.

Hvad er vinen velegnet til?

St. Laurent Majestät er en fremragende ledsager til især vildt og lam.

Serveringstemperatur cirka 18-19 grader. Hæld gerne vinen på karaffel

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på St. Laurent-druen. Druerne vokser på vinstokke der gror i området omkring Hochfeld. Den har fået 18 måneder på fad - både nye og brugte fade.

Om producenten:

Bag Schloss Bockfliess-vinene står ingen ringere, end den meget respekterede Pfaffl-familie. Her er der tale om et ægte familieforetagende – en familie der virkelig samles, og ikke kun ved julemiddagen. Alle påtager sig en bestemt rolle og nyder at opfylde den.

Roman Josef Pfaffl er ansvarlig for vinene og har ordet i kælderen. Hans far Roman anvender sin erfaring og intuition i vinmarkerne. Søster Heidemarie tager ansvaret for markedsføring og salg. Og mor Adelheid gør vingården til et muntert sted, tager sig af gæster og ser efter den næste generation i familien.

Roman og Adelheid Pfaffl startede deres lille vingård med under én hektar vinmarker for cirka 40 år siden, og i dag råder Pfaffl over imponerende 110 hektar vinmarker. Fordelingen af vinstokke på så mange forskellige marker i forskellige områder giver stor forskel i jordbunden og mikroklimaet, som Pfaffl forstår at udnytte til deres fordel. Der findes kun få andre vinproducenter, der formår at bringe hver enkelt marks karakteristika frem i vinen, som Pfaffl gør. Pfaffls vine spænder fra let og legende til kraftig og koncentreret.
Vis mere
Vis mindre

Schloss Bockfliess Majestät St. Laurent

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %14%
LandØstrig
OmrådeHochfeld
VinhusSchloss Bockfliess
Årgang2018
DruerSt. Laurent
SmagsretningFyldig
Krydret
Kompleks
Fadpræget
Velegnet tilLam
Vildt
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
flaskehalsen.nu
VarenummerT00531725