Rojalet Selecció Montsant
Rojalet Selecció Montsant
Montsant er en relativ ung appellation, der så dagens lys i 2001. Området er beliggende i Catalonien, i Nordøstspanien. De specielt gode jordbundsforhold og de stejle skiferskråninger, omkranser som en hestesko, det mere berømte vindistrikt, Priorat. I Montsant laver man vine på samme druer og med de samme traditioner, som i Priorat.

Producenten – Celler Masroig, kan fejre 100-års jubilæum i år. Gennem hårdt arbejde, innovation og knowhow, har vingården udmærket sig til at være én af topproducenterne i Montsant. Den høje kvalitet smages tydeligt i denne ”krydderbasse”, som er lavet på Carignan og Garnacha. 8 måneder på franske egetræsfade komplementerer vinen. Den har en flot koncentration af brombær, lakrids, peber, rosmarin, enebær og vanilje. Ideel til steg af gris eller kalv. Husk de store rødvinsglas og server gerne vinen ved cirka 16-17 grader.

Årgang 2014:

GODT KØB og 5 stjerner i Ekstra Bladet uge 22 2017:
"Lavet på carignan og garnacha fra Montsant. En krydderbasse med en flot koncentration. Brombær, lakrids, peber og vanilje i smagen. Velbalanceret med en lang krydret afslutning. En mini-Priorat i stilen."

5 stjerner i Finansbureauet: "Spændende spansk vin fra Monsant med lige del muskler og finesse. Krydret næse med toner af rosmarin og enebær, og fyldig mund med overraskende livlig syre og en snert af mineralitet i eftersmagen."
Vis mere
Vis mindre

Rojalet Selecció Montsant

   På lager
Antal
TypeRødvin
Alc %14,5%
LandSpanien
OmrådeMontsant
VinhusCeller Masroig
Årgang2015
DruerCarignan
Garnacha
SmagsretningKraftig
Krydret
Tør
Velegnet tilBøffer
Kød fra grillen
Oksekød
Steg af okse
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00531391
Andre har også købt
Saronsberg Shiraz
Saronsberg Shiraz
Fra 200,00
Laudun L'Argentière
Cape Tranquility
Cape Tranquility
Fra 45,00