Primitivo di Manduria "66" Riserva
Primitivo di Manduria "66" Riserva
"66" er Conte di Campianos luksus Primitivo, lavet af udvalgte druer og lagret på egetræsfade. Under hele fremstillingen af "66" overvåger winemakeren dagligt lagringsprocessen, så vinen kan tappes lige når den har den rigtige smag af fadlagring.

På denne måde opnås en vin i fuld balance, hvor man får det fulde udbytte af Primitivo druens kvaliteter. Primitivo "66" er vinen til dig der søger en fyldig, blød vin med en behagelig sødme.

Tidligere årgange fik følgende anmeldelser:

Årgang 2011 er kåret til Årets Grill i Spis Bedre, og fik følgende ord med på vejen: "Varm, moden, med en kant af tørret frugt og varme krydderier i duften. Fyldig med let kogte bær – kirsebær og blommer – sammen med lidt sveske, nelliker og fad i smagen. Bærsødme, lille syre og aldeles fin tannin."

Årgang 2010 fik 6 stjerner i Finan Bureauet og denne kommentar: "Har tidligere været testet med godt resultat hos FinansBureauet, og har ikke mistet pusten siden. En hele vejen igennem storcharmør af en vin med markant peberpræg i både næse og mund akkompagneret af fed og sødmefuld frugt med dominans af kirsebær og solbær pakket ind i silkebløde tanniner. Vurderes til at burde koste mindst 50 % mere end butiksprisen."

Ekstra Bladet gav i uge 21 2016, årgang 2010 5 stjerner og skrev følgende: "GODT KØB. En fyldig vin med modne sorte bær i duften. I smagen blommer, varme krydderier, lakrids, peber og vanilje. Flot syre og ganske balanceret. Bløde tanniner. Lang krydret afslutning med en anelse frugtsødme. Fem store stjerner."
 
Vis mere
Vis mindre

Primitivo di Manduria "66" Riserva

   På lager
Antal
TypeRødvin
Alc %15%
LandItalien
OmrådeApulien
VinhusConte di Campiano
Årgang2015
DruerPrimitivo
SmagsretningFrugtig
Kraftig
Halvtør
Velegnet tilAperitif/uden mad
Simre/gryderetter
Smagfulde oste
And
Steg af gris
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00531319
Mest sete varer
Andre har også købt
Sangaetano Primitivo
Primitivo di Manduria DOC
Casal Mendes Rosé
Casal Mendes Rosé
Fra 40,00