Parfumeret og aromatisk Viognier.
Viognier er en af verdens bedste – og mest vanskelige hvidvinsdruer. Når det lykkes som her får du en fremragende hvidvin!
Vinens karakter:
Skøn hvidvin med tydeligt præg af abrikos og fersken. En dejlig behagelig syre giver samtidig vinen en herlig frisk karakter.
Hvad er vinen velegnet til?
Viognier bør nydes ung, mens den stadig har ungdommens parfumerede charme og friskhed. Gerne til fisk eller grønne madretter.
Serveringstemperatur cirka 8-10 grader.
Om Cave les Costières de Pomerols:
Dette kooperativ blev grundlagt 1932 for at samle kræfterne til at producere den bedst mulige vin. Siden 1989 har man eksperimenteret med fadlagring for yderligere at forbedre vinene. Ønologen, M. Jean Verrier, har skævet til Bourgogne og bruger vinfremstillingsmetoder lig dem, man kender fra Meursault og Montrachet. Dette forædlingsarbejde har båret frugt, idet vinene til stadighed modtager guld, sølv og bronze ved de mest prestigiøse konkurrencer i Frankrig.