Beauvignac Sauvignon Blanc
Beauvignac Sauvignon Blanc
Vores mest solgte Sauvignon Blanc fra Frankrig – et kup til prisen! Smagen er forfriskende og herlig ren, og den vibrerende frugtsyre følges op af et mineralsk touch, der gør det forførende nemt at tage næste tår. Prøv den til salat med asparges, gedeost eller dampet hvid fisk med nye kartofler og Sauce Beurre Blanc.


CAVE LES COSTIÈRES DE POMEROLS:

Dette kooperativ blev grundlagt i 1932 for at samle kræfterne til at producere den bedst mulige vin. Kooperativet består af 320 vinavlere, der dækker et område på 760 ha., hvoraf 230 er klassificeret som A.O.C. Coteaux de Languedoc Blanc Picpoul de Pinet. Området ligger ud til Middelhavet 150 km. fra den spanske grænse og 45 km. fra Montpellier.

Siden 1989 har man eksperimenteret med fadlagring for yderligere at forbedre vinene. Ønologen, M. Jean Verrier, har skævet til Bourgogne og bruger vinfremstillingsmetoder lig dem, man kender fra Meursault og Montrachet.

Dette forædlingsarbejde har båret frugt, idet A.O.C. Picpoul de Pinet fra Beauvignac stadigt modtager guld, sølv og bronce ved de mest prestigiøse konkurrencer i Frankrig.Vis mere
Vis mindre

Beauvignac Sauvignon Blanc

   På lager
Antal
Alc %12,5%
LandFrankrig
OmrådeLanguedoc
VinhusLes Costières de Pomèrols
Årgang2020
DruerSauvignon Blanc
SmagsretningTør
Frisk
Aromatisk
Velegnet tilAperitif/uden mad
Skaldyr
Salater
Sushi
Kylling
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
VarenummerT00611415
Mest sete varer
Andre har også købt
Beauvignac Syrah Rosé
Vouvray
Vouvray
Fra 90,00
Glen's Vodka
Glen's Vodka
99,00