Om Holte Vinlager

Grundlæggeren af Holte Vinlager, Vinhandler Karlin Nielsen (Kalle), startede virksomheden i 1981 efter at have drevet købmandsbutik siden 1971.


Han så, at de mange supermarkedskæder og discountbutikker hurtigt ville hurtig blive en stor konkurrent til den lille købmand, så nøjagtig på 10 års dagen for overtagelsen af butikken, lavede Karlin butikken om til Holte Vinlager. Og selvom Kalle har rundet endnu et skarpt hjørne (han blev 75 i starten af november 2017), så er han ”still going strong” – og tager sig i dag af indkøb og annonceskrivning.

Holte Vinlager er i dag en kæde af traditionelle vinbutikker i Danmark, der alle bærer kædenavnet, bestræber sig alle efter at levere produkter til den gode oplevelse for vores kunder.

Sortimentet er vin, spiritus og vores egen Holte Vinlager kaffe. Det meste af den vin, vi sælger er egen import. Salget er som før nævnt primært baseret på salg i kasser, men fordi flere og flere efterspørger vingaver og dyrere vine, har vore butikker også et stort udvalg indenfor disse produkter.

I 2021 fejrer vi 40 års jubilæum og i den forbindelse har vi fået Kalle til at fortælle hele historien, som du kan læse her.