Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du tilbud og nyheder direkte til din mail!
Ø-kassen
Ø-kassen

Smagekassen indeholder:


Lad os præsentere dig for smagekassens 7 herlige Økologiske vine

Roc de Candelon – Rosé
Et absolut scoop - dufteksplosion af parfumerede blomster, syren, timian og et tvist af citrus. Frisk og læskende syre der afsluttes med et behageligt bittert strejf. Rendyrket rosé fra Provence: laksefarvet, let frugtig og elegant afbalanceret tørhed. Frisker op og slukker tørst!

Økologoisk

Sauvignon Blanc – Ricardelle
Indsmigrende duft af sødmefyldte hyldebær, græs og stikkelsbær. De venlige dufte følges op af en behagelig blød, lang og betagende smag af citrusfrugter, fennikel og lime. Perfekt ledsager til alt godt fra havet, sushi eller milde oste.

Biodynamisk

Viognier – Casa DéLys
Meget karakterfuld hvidvin! Smagen er klassisk Viognier: fersken, abrikos, pære og et tydeligt blomstret element. Fyldig, intens og med en elegant fadpræget afslutning. Vi anbefaler den til lyst kød, fisk, grillede tigerrejer eller gedeost. Server den gerne ved 8-10 grader.

Økologisk

Cabernet Sauvignon – Casa DéLys
Intens Cabernet Sauvignon med masser af smag! Den har en rig og kompleks aroma af solbær, brombær, viol og rabarber. Vinen nærmest praler af karakter: flot sammensat og med lang, vedholdende eftersmag. Giv den gerne en times luft – og prøv den til solide gryderetter eller steg af okse eller gris. Forrygende!

Økologisk

Rouge "Robert" – Ricardelle
Uden brug af tilsat sulfit har producenten her skabt en ganske uimodståelig lækker vin - to guldmedaljer bekræfter kun dette! Den er velstruktureret og nuanceret, og har noter af solbær, kirsebær, mandler og krydderier. Prøv den gerne til rødt kød, lam, eller modne oste. Det er lækkert!

Naturvin

Navigatore – Chianti Classico
Chianti-vin er ikke kun unge friske vine på bast flasker - denne Chianti Classico er utrolig fyldig, kompleks, og afbalanceret. Her er duften af varme lavendelmarker og duften af modne druer, der hænger på vinstokkene.
Herlig vin, der giver dig lyst til at gå i køkkenet!

Økologisk

Som bonus til denne smagekasse får du desuden 1 flaske Chianti Classico verrazzano.
Vis mere
Vis mindre

Ø-kassen

599,00
TypeRosé
Rødvin
Hvidvin
VinhusMix-kasse
VarenummerSK0088
Andre har også købt
Ariel Chardonnay
Rivesaltes Ambré
Faber - Sauvignon Blanc
0 Indkøbskurv