Ménage à Trois Silk
Ménage à Trois Silk

En silkeblød smagsoplevelse!


Luk øjnene og forestil dig følelsen af den mest glatte og bløde silke, der nænsomt glider hen over din hud. Dejligt, ikke? Med denne følelse i tankerne, var det producentens ambition, at lave en vin, som skulle være forførende og elegant, og med en tekstur så skinnende og blød, at den kun kunne kaldes – Silk.

Vinens karakter:

Silk har en lækker cremet struktur. Duft og smag byder på moden bærfrugt og krydderier som vanilje, chokolade, kaffe og cedertræ. Vinen er utrolig elegant, silkeblød og meget afrundet.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen er en formidabel ledsager til gris, fjerkræ og grøntsagstærter. Den kan dog også drikkes uden mad med stort velbehag.

Serveringstemperatur cirka 16-18 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er hovedsageligt lavet på Pinot Noir blandet med Malbec og en smule Petite Sirah. Fadlagring på både amerikanske og franske egetræstænder fuldender vinen blødt og elegant.

Anmeldelse af årgang 2016:

5 stjerner på flaskehalsen.nu:
"En drueblanding mellem den robuste Malbec, den lette og finurlige Pinot Noir og den blødsødne og tanninrige Petite Syrah virker umiddelbart som hvis en balletdanser gik på scenen i fodboldstøvler. Så meget desto mere imponerende er det, når det rent faktisk viser sig at blive en flot og spændende oplevelse. Det er blødt, rart og rent, men det er også krydret med en god syre i enden. Der er plads til alle tre druers spidskompetencer, og det giver en helt særlig balance i vinen, hvor der er lukket gevaldigt op for smagskanalerne, men samtidig er der slået en stram knude tilsidst, hvor fornemmelsen af Pinot Noir-druens elegante eftersmag blandes flot med den krydrede eftertone af Malbec. Det er spændende og specielt uden at være aparte og klodset."

Om producenten:

Ménage à Trois vinene bliver produceret af vinhuset Folie à Deux, som vi også forhandler. Da ejerne fik ideen til serien, var det med den klare ambition, at vinene skulle være innovative, sensuelle, revolutionerende, og en smule provokerende. Det må siges at være lykkedes til fulde: Ménage à Trois, Red Blend var den mest solgte rødvin i USA, i 2010! Og i 2009 var blev serien kåret til ”Wine Brand of the Year”, i USA!  


Vis mere
Vis mindre

Ménage à Trois Silk

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %13,5%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusFolie à Deux
Årgang2018
DruerPinot Noir
Malbec
Petite Sirah
SmagsretningFyldig
Frugtig
Krydret
Velegnet tilAperitif/uden mad
Kalv
Kylling
Gris
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerP16140218
Andre har også købt
Ménage à Trois Midnight Red
Folie à Deux Zinfandel
Silvia Cellars Pinot Noir