Ménage à Trois Silk
Ménage à Trois Silk
5 stjerner på flaskehalsen.nu, september 2018:
"En drueblanding mellem den robuste Malbec, den lette og finurlige Pinot Noir og den blødsødne og tanninrige Petite Syrah virker umiddelbart som hvis en balletdanser gik på scenen i fodboldstøvler. Så meget desto mere imponerende er det, når det rent faktisk viser sig at blive en flot og spændende oplevelse. Det er blødt, rart og rent, men det er også krydret med en god syre i enden. Der er plads til alle tre druers spidskompetencer, og det giver en helt særlig balance i vinen, hvor der er lukket gevaldigt op for smagskanalerne, men samtidig er der slået en stram knude tilsidst, hvor fornemmelsen af Pinot Noir-druens elegante eftersmag blandes flot med den krydrede eftertone af Malbec. Det er spændende og specielt uden at være aparte og klodset."

Luk dine øjne, og forestil dig følelsen af den mest glatte og bløde silke, der nænsomt glider hen over din hud. Dejligt, ikke? Med denne følelse i tankerne, var det producentens ambition, at lave en vin, som skulle være forførende og elegant, og med en tekstur så skinnende og blød, at den kun kunne kaldes – silk!

Vinen er hovedsageligt lavet på Pinot Noir blandet med Malbec og en smule Petite Sirah. Fadlagring på både amerikanske og franske egetræstænder fuldender vinen blødt og elegant. Vinen kan drikkes uden mad, men vil også være ideel til gris, kalv eller kylling.

Ménage à Trois vinene bliver produceret af vinhuset Folie à Deux, som også forhandles i Holte Vinlager.
Da ejerne fik ideen til serien, var det med den klare ambition, at vinene skulle være innovative, sensuelle, revolutionerende, og en smule provokerende. Det må siges at være lykkedes til fulde: Ménage à Trois, Red Blend var den mest solgte rødvin i USA, i 2010! Og i 2009 var blev serien kåret til ”Wine Brand of the Year”, i USA!  
Vis mere
Vis mindre

Ménage à Trois Silk

   På lager
Antal
TypeRødvin
Alc %13,5%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusMénage à Trois
Årgang2016
DruerPinot Noir
Malbec
Petite Sirah
SmagsretningFyldig
Frugtig
Velegnet tilAperitif/uden mad
Kalv
Kylling
Gris
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerP16140216
Mest sete varer