Blød og sødmefuld calvados.
- Lagret 3 år på franske egetræsfade.
- Fremstillet på æblesorten, Prins Albert af Prusse.
- Dobbelt-destilleret i kobberkedler, hvilket giver et blødt og behageligt spiritus bid.
- Ravbrun farve og med duft af egetræ og modne æbler. Frisk i smagen med en floral karakter, der læner sig pænt op af æbleprofilen.
- Nydes som digestive efter et måltid, som avec til kaffen eller i cocktails som f.eks. Autumn Leaves, som du kan læse om nedenfor
Om Godet:
Cognac-huset Godet har en lang og nobel historie: traditionen med stor ekspertise og sansen for innovation begyndte allerede i slutningen af 1600-tallet. Bonaventure Godet var købmand og en del af det hollandske dynasti, og ham og hans medrejsende købmænd grundlagde en forretning i Frankrig.
Gennem generationerne og til stadighed har Godet specialiseret sig i at perfektionere kunsten, at producere Cognac af højeste kvalitet.
Autumn Leaves
Bo Nygaard har skrevet flere spændende bøger om cocktails og han har lavet denne lækre cocktail med Godet Michel Calvados. Cocktailen er inspireret af en cocktail udviklet af bartenderen Jeffrey Morgenthaler fra Bel Ami Lounge i Oregon, men Bo har valgt at bruge Godet Michel Calvados i denne cocktail for ”den har den tyngde, der skal til i denne cocktail. Den har modnet tre år fad og dermed får den en ravbrun farve med duft og karakter af både elegant egetræ og fuldfed æble.”
Ingredienser3 cl Godet Michel Calvados
3 cl Stauning Rye
3 cl Carpano Antica Formula Vermouth
0,75 cl Gul Chartreuse
2 dashes Bitter Truth Orange Bitters
Appelsinskal
Sådan gør duKom alle ingredienserne i en mixerkande, rør rundt og si op i et lowball-glas med is. Garner med et stykke appelsinskal.