Dansk likør med mere smag!
Kirsebærlikør er en stolt dansk tradition – men efter udflytning af produktionen til udlandet og et fald i kvaliteten i 80’erne er produktionen næsten forsvundet. Nu tager Frederiksdal traditionen op og introducerer en moderne kvalitetslikør baseret på vores egne Stevnskirsebær.
Intensiv kirsebæralkohol:
"Nu har vi forfinet den yderligere. Alkoholen stammer nu fra destilleret vin af bær fra egne kirsebærplantager – en dyr, men fantastisk smagsfuld opgradering.
I gennem de sidste hundrede år har Danmark haft en stor produktion af likør på Stevnskirsebær. Op igennem og 1980erne styrtdykkede kvaliteten – i dag er likøren stort set forsvundet. Men nu pudser vi arvesølvet af – og nyfortolker, og opdaterer likøren på det fremragende danske Stevnsbær.
SOM SKABT TIL DRINKS, KIR ROYAL OG COCKTAILS – MEN OGSÅ FREMRAGENDE TIL IS, I MARCIPANKONFEKT, RISALAMANDE OG KAGER – ELLER ALENE TIL KAFFEN.