Frederiksdal Likør
Frederiksdal Likør

Dansk likør med mere smag!Frederiksdals Likør er netop blevet hædret med en guldmedalje i Frankfurt og en sølvmedalje i San Francisco!

93/100 POINTS FRA VINKREUTZER.DK
90/100 POINT FRA APÉRITIF

Fyens Amts Avis - 4 stjerner:
"Cremet mundfornemmelse, men en tydelig syre skærer igennem og sikrer, at likøren aldrig er i nærheden af at blive ubalanceret eller kvalm. Fire store stjerner!"

Kirsebærlikør er en stolt dansk tradition – men efter udflytning af produktionen til udlandet og et fald i kvaliteten i 80’erne er produktionen næsten forsvundet. Nu tager Frederiksdal traditionen op og introducerer en moderne kvalitetslikør baseret på vores egne Stevnskirsebær.

Intensiv kirsebæralkohol:
"Nu har vi forfinet den yderligere. Alkoholen stammer nu fra destilleret vin af bær fra egne kirsebærplantager – en dyr, men fantastisk smagsfuld opgradering.
I gennem de sidste hundrede år har Danmark haft en stor produktion af likør på Stevnskirsebær. Op igennem og 1980erne styrtdykkede kvaliteten – i dag er likøren stort set forsvundet. Men nu pudser vi arvesølvet af – og nyfortolker, og opdaterer likøren på det fremragende danske Stevnsbær.

 
SOM SKABT TIL DRINKS, KIR ROYAL OG COCKTAILS – MEN OGSÅ FREMRAGENDE TIL IS, I MARCIPANKONFEKT, RISALAMANDE OG KAGER – ELLER ALENE TIL KAFFEN.


Vis mere
Vis mindre

Frederiksdal Likør

249,00
   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %17%
LandDanmark
OmrådeLolland
VinhusFrederiksdal
ÅrgangNV
DruerStevns Kirsebær
SmagsretningKraftig
Krydret
Aromatisk
Halvtør
Intens
Velegnet tilAperitif/uden mad
Dessert
Avec
Flaskestørrelse50 cl.
TypeHedvin
VarenummerPM8101046
Andre har også købt
Cape Tranquility
Cape Tranquility
Fra 45,00
Royal Oporto 20 års Tawny Port
Vau Sandeman  Vintage Port 1997 - 37,5 cl.