Eins Zwei Zero Rosé
Eins Zwei Zero Rosé

Frisk rosé uden alkohol.Leitz Ein Zwei Zero Rosé er noget så sjældent som en alkoholfri vin, der faktisk smager som vin. Den er lavet på druerne Merlot, Pinot Noir og Portugieserg, og gennemgår en nænsom de-alkoholisering via vakuumdestillation, hvilket bevarer så meget smag og karakter fra druerne som muligt. Selvom alkoholfrie alternativer ikke har den dybde og tyngde, som vi kender fra ”rigtig” vin, er Ein Zwei Zero så frisk, sprød og læskende, støttet af en kanonflot syre, at man ikke savner noget i strukturen.

Farve: Let rosa.
Duft: Indbydende aromaer af jordbær, ribs og grape.
Smagsnoter: Næsten perlende, med en sødmefuld smag af hindbær, citrus og ribs.

Serveringsforslag: Nyd den afkølet, fx til krydrede, asiatiske retter.

Johannes Leitz overtog familievingården fra sin far i 1999 efter at have stået for vinfremstillingen siden 1985. Under Johannes’ ejerskab er Leitz kun gået én vej – opad! Kvaliteten er steget fra god til verdensklasse og man har formået at udvide markerne med nogle af de bedste parceller omkring byen Rüdesheim.

Bjergskråningen vest for og umiddelbart omkring Rüdesheim er et af de mest magiske terroirs i hele verden til fremstilling af vine på rieslingdruen – og dermed et af de mest magiske terroirs i hele verden til fremstilling af hvidvin!

Det er her vi blandt andre finder parcellerne Berg Schloβberg, Berg Rottland, Berg Roseneck og Berg Kaisersteinfels, der alle fire nyder den højest mulige klassifikation og anerkendelse i Tysklands hierarki.
Vis mere
Vis mindre

Eins Zwei Zero Rosé

95,00
   På lager
Antal
LandTyskland
DruerMerlot
Pinot Noir
SmagsretningFrugtig
Frisk
Halvtør
Velegnet tilAperitif/uden mad
Asiatisk
Flaskestørrelse75 cl.
TypeAlkoholfri
VarenummerP80501503
Mest sete varer
Andre har også købt
Kuffert 11
Kuffert 11
Før 684,00
549,00
Hyggekurv
Hyggekurv
Før 796,00
650,00
Gavekurv 3
Gavekurv 3
Før 1.009,00
749,00