Eins Zwei Zero Riesling Sparkling
Eins Zwei Zero Riesling Sparkling

Mousserende Riesling uden alkohol.Winelab.dk - 5 stjerner:
”Rig og moden duft af revet æble, lidt sort te (bergamot) i en fin og delikat krydret indpakning. Fine, bløde bobler, en god frisk frugt og en afstemt syre. Tør vin og tilmed rigtigt læskende. Nu begynder alkoholfrie vine altså at smage decideret godt. Her tilmed i en udgave, som skal imitere en tysk sekt – og det lykkes til fulde.”

Leitz Sparkling Ein Zwei Zero er noget så sjældent som en alkoholfri vin, der faktisk smager som vin. Denne mousserende ”vin” er lavet på Riesling, og gennemgår en nænsom de-alkoholisering via vakuumdestillation, hvilket bevarer så meget smag og karakter fra Rieslingen som muligt. Selvom alkoholfrie alternativer ikke har den dybde og tyngde, som vi kender fra ”rigtig” vin, er Sparkling Ein Zwei Zero så frisk, sprød og læskende, støttet af en kanonflot syre, at man ikke savner noget i strukturen.

Farve: Sart gylden
Duft: Livlig og lækker duft med noter af grønne æbler, hyld og kiwi.
Smagsnoter: Flot mousse og behagelig syre. Hints af lime, æble og rabarber.
Serveringsforslag: Som aperitif, til lette fiskeretter og skaldyr eller krydret, asiatisk mad.

Johannes Leitz overtog familievingården fra sin far i 1999 efter at have stået for vinfremstillingen siden 1985. Under Johannes’ ejerskab er Leitz kun gået én vej – opad! Kvaliteten er steget fra god til verdensklasse og man har formået at udvide markerne med nogle af de bedste parceller omkring byen Rüdesheim.

Bjergskråningen vest for og umiddelbart omkring Rüdesheim er et af de mest magiske terroirs i hele verden til fremstilling af vine på rieslingdruen – og dermed et af de mest magiske terroirs i hele verden til fremstilling af hvidvin!

Det er her vi blandt andre finder parcellerne Berg Schloβberg, Berg Rottland, Berg Roseneck og Berg Kaisersteinfels, der alle fire nyder den højest mulige klassifikation og anerkendelse i Tysklands hierarki.
Vis mere
Vis mindre

Eins Zwei Zero Riesling Sparkling

129,00
   På lager
Antal
LandTyskland
DruerRiesling
SmagsretningFrugtig
Frisk
Velegnet tilAperitif/uden mad
Skaldyr
Fisk
Asiatisk
Flaskestørrelse75 cl.
TypeAlkoholfri
winelab.dk
VarenummerP80501501
Mest sete varer
Andre har også købt
3 fl. Cantorum Negroamaro/Primitivo i gaveæske
Kuffert 10
Kuffert 10
Før 647,00
499,00
Kuffert 11
Kuffert 11
Før 684,00
549,00