Crème de Cassis 100 cl.
Crème de Cassis 100 cl.

Solbærlikør til Kir - eller Kir Royal.


  • Sød og fed med tæt smag af solmodne solbær.

  • Kan nydes rent, men er også uovertruffen i drinks, med hvidvin, champagne eller Crémant. Prøv også at hælde den over isen.

  • Denne cassis er lavet på de bedste bær, nøje udvalgt for at få den uforlignelige smag og duft frem i likøren.

Om producenten:

I 1864 grundlagde Auguste Peureux destilleriet i Fougerolles ved foden af Vogeserne. Destilleriet specialiserede sig i produktionen af eau-de-vie på frugt, heriblandt den berømte Kirsch de Fougeolles, som hurtigt fik et godt omdømme.

I 1927 overtog sønnerne André og Edgar firmaet og omdøbte det til ”Les Fils d’Auguste Peureux”. I 1948 var det tid til næste generation og Andrés søn Claude Peureux overtog firmaet. I en alder af 18 havde han mange nye ideer til firmaets videreudvikling. Han havde set, hvordan markedet udviklede sig og vidste, at de var nødt til at være et skridt foran forbrugerne. Med denne vision satte han sig for at indtage nye lande.

Det blev et nyt vendepunkt for firmaet, da Pierre Baud i 1968 blev ansat som produktionsleder. Han førte produktionen up-to-date med nyeste teknologi inden for området. Da Claude Peureux døde i 1992, overtog Pierre Baud formandsposten, og i 2002 overtog Pierre Bauds søn formandsposten. Endnu en visionær mand sidder nu ved roret for Distilleries Peureux.
Vis mere
Vis mindre

Crème de Cassis 100 cl.

129,00
   På lager
Antal
Alc %15%
TypeLikør
LandFrankrig
VinhusDistillerie Peureux
Flaskestørrelse100 cl.
VarenummerP80110110