Crémant de Bourgogne Tastevinage Brut
Crémant de Bourgogne Tastevinage Brut
5 ud af 5 stjerner og flot bedømmelse i uge 16/2013 - www.vinavisen.dk fik denne herlige Cremant Bourgogne, Tastevinage, Chevalier S.A., Frankrig.

Vinavisen skrev "Denne glimrende crémant på druerne Chardonnay og Pinot Noir dufter af champagne og smager af champagne - af en rigtig god champagne. For nu at tage det berømte Champagnenavn forfængeligt. Vinen er ganske enkelt pengene værd. Den er udvalgt af broderskabet i Bourgogne, Les Chevalliers du Tastevin, der har tildelt vinen sin berømte etiket"

Glem alt om billig champagne og prøv i stedet vor Crémant de Bourgogne. Her går pris og kvalitet op i en højere enhed. Denne Crémant har fået lov at bære Tastevinage etiketten, som et bevis for den gode kvalitet, da det kun er den bedste vin i hver kategori, der kan smykke sig med denne farvestrålende udmærkelse.

Vinen er fremstillet af Chardonnay og Pinot Noir. Den er meget kraftig og blød og moden honningduftende med tiltalende lette bobler.

Eugéne Chevalier etablerede sit firma i Charnay nær Macon i 1920. Da Crémant de Bourgogne blev appellation Controlée i 1975, efter 30 års hårdt arbejde, kastede Chevalier sig helhjertet over arbejdet og lykkedes hurtigt med at skabe en af Bourgogne's fineste og mest aromatiske Crémants, som bærer tydeligt præg af det sydlige Bourgogne.

Ligeledes fremstiller man spændende mousserende vine, som viser, hvad ekstra lagring kan bibringe vinen i modenhed og aroma.
Vis mere
Vis mindre

Crémant de Bourgogne Tastevinage Brut

   På lager
Antal
TypeMousserende
Alc %12%
LandFrankrig
OmrådeBourgogne
VinhusChevalier
DruerChardonnay
Pinot Noir
SmagsretningFyldig
Tør
Elegant
Velegnet tilAperitif/uden mad
Skaldyr
Fisk
Lyst kød
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT01331037
Andre har også købt
Cava Rosado Brut
Cava Rosado Brut
Fra 79,00
Origine Spumante Brut
Cava Semisec
Cava Semisec
Fra 69,00