Crémant d'Alsace Brut M.O. Magnum u/gaverør
Crémant d'Alsace Brut M.O. Magnum u/gaverør

Lækker crémant fra Alsace.


Joseph Cattins crémant behager enhver vinelsker med hang til elegante og delikate bobler. Og så er den naturligvis lavet på den ægte champagne-metode.

Vinens karakter:

Vinen har en lys, gylden farve. Duften er frisk og byder på æbler og hvide blomster. Smagen er ligeledes frisk og tør, og så er der en virkelig lækker syrebalance mellem frugten og de fine, elegante bobler.

Hvad er vinen velegnet til?

Perfekt som aperitif. Også yderst velegnet som ledsager til fisk- og skaldyrsretter og lyst kød.

Sådan er vinen fremstillet:

Denne crémant er lavet på Pinot Blanc og Auxerrois. Druerne er blidt og langsomt blevet presset så de beholder smagen, hvorefter saften hældes direkte i trykregulerede gæringsstanke. Efter førstegæringen tappes vinen på flasker, hvor den ældes i 15 måneder før den frigives til salg.

Om producenten:

Gennem 11 generationer har vinproducenten Joseph Cattin lavet fremragende vine. Vingården er beliggende i den lille by Voegtlinshoffen, som ligger cirka 10 kilometer sydvest fra Colmar. Byen strækker sig over en bakke der er omringet af vinmarker.

I netop disse smukke omgivelser med skønne udsigter til grønne vinmarker og gamle bindingsværks-landsbyer med blomsteraltaner og toppede brosten, frembringer Jacques Cattin til stadighed karakterfulde og spændende vine. Jacques er efterkommer af Joseph og uddannet inden for agronomi og vindyrkning. Sammen med sin kone, Anaïs, driver Jacques virksomheden videre i samme ånd som de foregående 10 generationer - med fokus på høj kvalitet, rimelige priser, og innovation.

I over 10 år har vi solgt de lækre vine fra Joseph Cattin og vi er rigtig glade for samarbejdet. Det samme er vores kunder – det fortæller salgstallene. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med vinene fra Joseph Cattin, så kan vi kun anbefale dig at gøre det.
Vis mere
Vis mindre

Crémant d'Alsace Brut M.O. Magnum u/gaverør

225,00
   På lager
Antal
Alc %12%
LandFrankrig
OmrådeAlsace
VinhusJoseph Cattin
ÅrgangNV
DruerPinot Blanc
Auxerrois
SmagsretningFrugtig
Tør
Frisk
Delikat
Velegnet tilAperitif/uden mad
Skaldyr
Fisk
Lyst kød
Flaskestørrelse150 cl.
TypeMousserende
VarenummerT01331009
Andre har også købt
Crémant d'Alsace Brut Rosé
Ron de Caribe XO Rom
Ron de Caribe XO Rom
Før 449,00
349,00
12 Faces Baby Doll Gin