Blanc de Blancs Brut 20 cl.
Blanc de Blancs Brut 20 cl.
Denne mousserende vin laves af flere forskellige druesorter. Druesorter udvælgelse til basisvinen mellem de forskellige Blanc de Blancs druesorter afhængigt af de egenskaber, der er for hver årgang, for at opnå den ønskede stil.

Bleg gylden farve, duften har aromaer af æbler og pære. Frisk, prikkende, mousseren og særdeles behagelig. Server den mellem 6 og 8 grader. Ren frisk og tør mousserende vin lavet på restdruerne af Crémant d’Bourgogne fra samme hus. Prøv den til velkomst, sushi, fisk, eller skalddyr.Restsukker 10 g / L.

Tag med på skov- eller strandturen - en herlig og forfriskende mousserende Blanc de Blancs Brut - fra vores gode leverandør Chevalier, Frankrig. Bemærk flasken er 20 CL.

Chevalier

Eugéne Chevalier etablerede sit firma i Charnay nær Macon i 1920. Da Cremant de Bourgogne blev appellation Controlée i 1975, efter 30 års hårdt arbejde, kastede Chevalier sig helhjertet over arbejdet og lykkedes hurtigt med at skabe en af Bourgogne's fineste og mest aromatiske Cremants, som bærer tydeligt præg af det sydlige Bourgogne.Ligeledes fremstiller man spændende mousserende vine, som viser, hvad ekstra lagring kan bibringe vinen i modenhed og aroma.


Vis mere
Vis mindre

Blanc de Blancs Brut 20 cl.

29,00
   På lager
Antal
Alc %11,5%
LandFrankrig
OmrådeBourgogne
VinhusChevalier
DruerChardonnay
Pinot Blanc
SmagsretningTør
Frisk
Velegnet tilAperitif/uden mad
Skaldyr
Fisk
Allround
Flaskestørrelse20 cl.
TypeMousserende
VarenummerT01331038