Dutcher Crossing Cabernet Sauvignon Proprietor's Reserve
Dutcher Crossing Cabernet Sauvignon Proprietor's Reserve
Ekstrem udtryksfuld rødvin. Den er fremstillet på 86% Cabernet Sauvignon og 14% Syrah. Vinens styrke er dens balance mellem intensitet og tæthed. Første indtryk du får, er den granatrøde farve. Duften af lilla og røde frugter, krydderier og cedertræ nærmest overvælder din duftsans. Diskrete noter af sødt, røget egetræ og vanilje findes også. Smagen fyldes af saftige, lyse kirsebær, krydderier og et strejf af peber. Vinens naturlige syre går godt i spænd med den tætte saft, og et behageligt tanninindhold afslutter vinen med en lang og vedholdende eftersmag.

Vi anbefaler at du serverer vinen ved cirka 17-18 grader – og gerne til en saftig rib-eye bøf, lam, vildt eller en krydret pastaret. 


Lad det være sagt med det samme: Dutcher Crossing hører til i eliten af topproducenter i Californien.
Vingården der er beliggende i Dry Creek Valley, fremstiller vine af absolut højeste kaliber, og bliv ikke skræmt over vinenes priser – de er hver en øre værd!
Vil du opleve og smage californisk vin, når det er bedst, så er Dutcher Crossing et rigtig godt valg.
Vinhuset ejes af Debra Mathy. Hun kan betegnes som lidt af en eventyrer, og hendes lange vej til at blive ejer af Dutcher Crossing, har været hendes mest mindeværdige rejse. Oprindeligt udlært pædagog, så lå det ikke i kortene at Debras skæbne skulle være at ende som ejer af en vingård. Efter nogle år i Europa udviklede hun dog stor interesse for vinens verden.  Efter yderligere nogle år, begyndte hun at forfølge drømmen om at blive vingårdsejer, i Dry Creek Valley. Med hjælp fra sin far, der på det tidspunkt var en succesfuld forretningsmand i Wisconsin, gik Debra på jagt efter et vinhus som havde lige præcis det hun søgte: vin i topklasse, fokus på fællesskab og et forretningsmæssigt stort potentiale. På et tidspunkt i processen besøgte Debra og hendes far, 33 vingårde på 4 dage - så engagementet var der tydeligvis!
Desværre gik faderen bort i 2006 – kun et år før Debra købte Dutcher Crossing.
Logoet på etiketterne med den berømte velociped – også kaldet Væltepeter – er til ære for Debras far. Sådan en var nemlig hans sidste julegave til hende…
Vis mere
Vis mindre

Dutcher Crossing Cabernet Sauvignon Proprietor's Reserve

299,00
   På lager
Antal
TypeRødvin
Vægt1 Kg.
Alc %14,9%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusDutcher Crossing
Årgang2016
DruerCabernet Sauvignon
SmagsretningKraftig
Krydret
Tør
Koncentreret
Fadpræget
Velegnet tilBøffer
Kød fra grillen
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00531623
Andre har også købt
Spumante Brut
Spumante Brut
Fra 65,00
Moment de Plaisir Rosé
Prosecco "Cuvée di 1926"