Pierre Trichet Premier Cru Demi-Sec
Pierre Trichet Premier Cru Demi-Sec
Herlig fyldig Premier Cru-champagne med tilpas sødme, der gør den særdeles velegnet til kransekage, desserter eller som hyggeglas.

Vi har et gennem et stykke tid søgt efter en demi-sec champagne, og modtog 10 forskellige prøveflasker fra Pierre Trichet med forskellige sødmegrader. Valget blev denne champagne, der er lavet på 50% Pinot Meunier og 50% Pinot Noir, og som har den perfekte balance mellem frugt og den halvsøde/tørre finish.

5 stjerner på smagpåvin.dk:
"Gylden i glasset med et lille mørkt skær. Pæne, små vedvarende bobler og en ganske kompleks næse med nedfaldspærer, kys (marengs) og cigaretpakke. Fyldig og let sød i munden, der har cremede noter af ferskner, kiks og en lille smule vanilje. En lækker blanc de noirs demi-sec, der er lige på grænsen til at være sød nok til kransekagen – men til en dessert med primært bær vil den sidde lige i skabet."

Betegnelsen "GOD" i Din Vin Guide, november 2017:
"Udtalt autolyse med gær, brød, mokka og kostald. Virker Pinot Noir domineret. Vinøs smag, ret udviklet og ikke særlig frugtig. Fyldig, klart til mad. Drik af bourgogneglas."

Pierre Trichet:

Pierre Trichet bedsteforældre grundlagde vinhuset, da de plantede de første vinstokke tilbage i slutningen af 40'erne.
Pierre Trichet' forældre lavede de første flasker i 1971, og 8 år senere købte de et gammelt galleri, som dateres tilbage til 1789, som blev deres nye kælder med plads til 45.000 flasker champagne. Pierre overtog vingården i 1989, og har siden da renoveret den, så den i dag står topmoderne med respekt for historien.
Vis mere
Vis mindre

Pierre Trichet Premier Cru Demi-Sec

319,00
   På lager
Antal
TypeChampagne
Alc %12%
LandFrankrig
OmrådeChampagne
VinhusPierre Trichet
ÅrgangUÅ (NV)
DruerPinot Noir
Pinot Meunier
SmagsretningFrugtig
Frisk
Halvsød
Velegnet tilAperitif/uden mad
Dessert
Sushi
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT01431013
Mest sete varer
Andre har også købt
Charles Ellner Grande Reserve Brut
St. Felix Rosé
St. Felix Rosé
Fra 55,00
Roc de Candelon
Roc de Candelon
Fra 69,00