Pierre Trichet Blanc de Noirs Demi-Sec
Pierre Trichet Blanc de Noirs Demi-Sec

Champagne med nøje afstemt sødme.


Vi fik i sin tid tilsendt ti prøveflasker demi-sec champagne fra Pierre Trichet med forskellige sødmegrader. Valget faldt på denne skønne udgave, der er lavet på Pinot Meunier og Pinot Noir. Den har nemlig den helt rigtige balance mellem frugt og syre, efter vores smag.

Champagnens karakter:

Herlig, fyldig Premier Cru-champagne med en lækker duft af eksotiske frugter som ananas, passionsfrugt og abrikos.  Disse elementer går igen i smagen, som afsluttes flot af en afbalanceret sødme.

Hvad er champagnen velegnet til?

Særdeles velegnet til kransekage, desserter eller som hyggeglas. Nyd gerne champagnen ved cirka 9-11 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på 50% Pinot Meunier og 50% Pinot Noir. Altså kun røde druer - deraf navnet, Blanc de Noirs.

Anmeldelser:


    5 stjerner på smagpåvin.dk:
    "Gylden i glasset med et lille mørkt skær. Pæne, små vedvarende bobler og en ganske kompleks næse med nedfaldspærer, kys (marengs) og cigaretpakke. Fyldig og let sød i munden, der har cremede noter af ferskner, kiks og en lille smule vanilje. En lækker blanc de noirs demi-sec, der er lige på grænsen til at være sød nok til kransekagen – men til en dessert med primært bær vil den sidde lige i skabet."

    Betegnelsen "GOD" i Din Vin Guide, november 2017:
    "Udtalt autolyse med gær, brød, mokka og kostald. Virker Pinot Noir domineret. Vinøs smag, ret udviklet og ikke særlig frugtig. Fyldig, klart til mad. Drik af bourgogneglas."

Om producenten:

Champagnehuset, Pierre Trichet, præsenterer den moderne stil, der er mere eksotisk og frugtrig, og med en ikke alt for tør mundfornemmelse.

Pierre Trichet er et familieejet champagne-hus, der går gennem 3 generationer. Vinmarkerne bliver til stadighed udviklet og forbedret i forhold til familietraditionen.

Champagnerne lagrer i kældre udskåret fra klippen, i 8 meters dybde og det er med til at sikre at vinene ældes under de bedste forhold. Den årlige produktion er på cirka 70.000 flasker.


Vis mere
Vis mindre

Pierre Trichet Blanc de Noirs Demi-Sec

329,00
   På lager
Antal
Alc %12%
LandFrankrig
OmrådeChampagne
VinhusPierre Trichet
ÅrgangUÅ (NV)
DruerPinot Noir
Pinot Meunier
SmagsretningFrugtig
Frisk
Halvsød
Velegnet tilAperitif/uden mad
Dessert
Sushi
Flaskestørrelse75 cl.
TypeChampagne
VarenummerT01431013
Mest sete varer