Pierre Trichet Premier Cru Demi-Sec
Pierre Trichet Premier Cru Demi-Sec
Herlig fyldig Premier Cru-champagne med tilpas sødme, der gør den særdeles velegnet til kransekage, desserter eller som hyggeglas.

Vi har et gennem et stykke tid søgt efter en demi-sec champagne, og modtog 10 forskellige prøveflasker fra Pierre Trichet med forskellige sødmegrader. Valget blev denne champagne, der er lavet på 50% Pinot Meunier og 50% Pinot Noir, og som har den perfekte balance mellem frugt og den halvsøde/tørre finish.

5 stjerner på smagpåvin.dk:
"Gylden i glasset med et lille mørkt skær. Pæne, små vedvarende bobler og en ganske kompleks næse med nedfaldspærer, kys (marengs) og cigaretpakke. Fyldig og let sød i munden, der har cremede noter af ferskner, kiks og en lille smule vanilje. En lækker blanc de noirs demi-sec, der er lige på grænsen til at være sød nok til kransekagen – men til en dessert med primært bær vil den sidde lige i skabet."

Betegnelsen "GOD" i Din Vin Guide, november 2017:
"Udtalt autolyse med gær, brød, mokka og kostald. Virker Pinot Noir domineret. Vinøs smag, ret udviklet og ikke særlig frugtig. Fyldig, klart til mad. Drik af bourgogneglas."

Pierre Trichet:

Pierre Trichet bedsteforældre grundlagde vinhuset, da de plantede de første vinstokke tilbage i slutningen af 40'erne.
Pierre Trichet' forældre lavede de første flasker i 1971, og 8 år senere købte de et gammelt galleri, som dateres tilbage til 1789, som blev deres nye kælder med plads til 45.000 flasker champagne. Pierre overtog vingården i 1989, og har siden da renoveret den, så den i dag står topmoderne med respekt for historien.
Vis mere
Vis mindre

Pierre Trichet Premier Cru Demi-Sec

319,00
   På lager
Antal
TypeChampagne
Alc %12%
LandFrankrig
OmrådeChampagne
VinhusPierre Trichet
ÅrgangUÅ (NV)
DruerPinot Noir
Pinot Meunier
SmagsretningFrugtig
Frisk
Halvsød
Velegnet tilAperitif/uden mad
Dessert
Sushi
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT01431013
Mest sete varer
Andre har også købt
Corvina Tinazzi
Corvina Tinazzi
Fra 75,00
La Syrah Domaine Les Yeuses
Anniversario
Anniversario
Fra 49,00