Denne mousserende vin laves af flere forskellige druesorter. Druesorter udvælgelse til basisvinen mellem de forskellige Blanc de Blancs druesorter (grønne druer) afhængigt af de egenskaber, der er for hver årgang, for at opnå den ønskede stil.
Bleg gylden farve, duften har aromer af æbler og pære. Frisk, prikkende, mousseren og særdeles behagelig. Ren frisk og tør mousserende vin lavet på restdruerne af Crémant d’Bourgogne fra samme hus. Prøv den til velkomst, sushi, fisk, eller skalddyr. Server den mellem 6 og 8 grader.
Restsukker 10 g / L.
Chevalier
Eugéne Chevalier etablerede sit firma i Charnay nær Macon i 1920. Da Cremant de Bourgogne blev appellation Controlée i 1975, efter 30 års hårdt arbejde, kastede Chevalier sig helhjertet over arbejdet og lykkedes hurtigt med at skabe en af Bourgogne's fineste og mest aromatiske Cremants, som bærer tydeligt præg af det sydlige Bourgogne.
Ligeledes fremstiller man spændende mousserende vine, som viser, hvad ekstra lagring kan bibringe vinen i modenhed og aroma.